Mina Kostić se prisetila pokojnog oca: Pune četiri godine kako si nas napustio i otišao

18.12.2020

15:45

0

Autor: N. Lisinac

Ona je na društvenim mrežama podelila njegovu fotografiju

Mina Kostić se prisetila pokojnog oca: Pune četiri godine kako si nas napustio i otišao
Copyright Mina Kostić ATAImages/Antonio Ahel

Za pevačicu Minu Kostić danas je posebno tužna, što je podelila i na svom Instagram nalogu. Naime, na današnji dan rođen je njen pokojni otac, koji je preminuo pre četri godine, a ona u svojoj objavi nije mogla da sakrije tugu.

Pročitajte još

Objavila je očevu fotografiju i obratila mu se uz poruku da joj nedostaje, ali da će zauvek tako i biti.

– Dragi naš tata danas je tvoj rođendan. Evo pune četiri godine kako si nas napustio i otišao, a nama je isto kao i prvog dana. Uvek ćeš nam nedostajati i bićeš zauvek u našim srcima. Tatice naš najdraži vole te tvoja deca i naša draga majka. Uvek ćeš nam nedostajati. Zauvek volimo te. Hvala što si bio baš naš tata – piše u objavi.

Objava Mine Kostić Printscreen: Instagram/mina_kostic-offical

Inače, Mina nikada nije krila da je imala teško detinjstvo, ali je uvek isticala svoje roditelje kao požrtvovane, odane i pune ljubavi.

– Nažalost, umro mi je otac na veliki praznik, 27. januara, na Svetog Savu. A dva dana kasnije, na dan kada je bila sahrana, postala sam baka. Naime, moja sestra je dobila unuku, ja sam postala baka, a moja ćerka Anastasija je postala tetka. Desila nam se jedna ružna i teška, ali i jedna radosna vest. Sve to me je jako potreslo i pomerilo mi obaveze, ali Bože moj, samo nek ide redom. Tata je bio dugo bolestan, pamtiću ga po lepim stvarima i puno mi nedostaje. Neka mirno počiva – ispričala je Mina jednom prilikom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike