Holivudska glumica obilazi znamenitosti Beograda: Kejt Hadson posetila Teslin muzej

09.08.2021

12:40 >> 12:55

0

Već neko vreme boravi u našoj prestonici povodom snimanja filma

Holivudska glumica obilazi znamenitosti Beograda: Kejt Hadson posetila Teslin muzej
Copyright Kejt Hadson, Foto: Profimedia

Holivudska glumica Kejt Hadson trenutno boravi u našoj prestonici povodom snimanja nastavka filma “Nož u leđa”, a sa njom su u Beograd doputovali i deca i njen partner Deni. Iako ima obaveze na snimanju, lepa glumica je rešila da poseti i znamenitosti našeg grada, pa je tako danas obišla Muzej Nikole Tesle.

Vest o tome obelodanila je direktorka muzeja Ivona Jevtić, koja je bila oduševljena neposrednošću glumice.

– Velika mi je čast da su nam danas u muzeju bili čuveni holivudski glumci i što su izdvojili vreme pored svih obaveza da dođu baš u naš muzej. Prelepa Kejt Hadson je svojom neposrednošću pokazala da, iako je toliko slavna, živi kao normalan svet – napisala je Ivona uz fotografiju koju je objavila na Instagramu sa glumicom.

Kejt je pre nekoliko dana već uslikana u Beogradu. Supruga pevača Marka Đurovskog, Marija Đurovski, ugostila je glumicu u restoranu i deo razgovora sa čuvenom Endi Anderson iz filma „Kako izgubiti dečka za 10 dana” podelila sa pratiocima na drušvenoj mreži Instagram.

Glumica je bez trunke šminke i sa osmehom na licu uživala u prestoničkom restoranu, a da poštuje mere propisane koronavirusom pokazuje i maska na njenom licu od koje se nije odvajala.

Kejt je, inače, pre dolaska u Srbiju, sa decom i suprugom posetila Grčku, a nakon toga i Italiju. Kao što je poznato, ona je dobila troje dece sa tri različita muškarca, a sa svima je u dobrim odnosima. Nije isključila mogućnost da rodi još dece, a često je u intervjuima isticala da nikada nikog nije volela kao svog sadašnjeg supruga Denija.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike