Gala slavlje u vili u Surčinu! Goca Božinovska čeka zvanice u čast unuka (FOTO/VIDEO)

09.08.2021

18:15 >> 20:06

0

Mirko Šijan je danas postao otac dečaka Zorana, a tim povodom će se večeras napraviti proslavu sa najbližim prijateljima

Gala slavlje u vili u Surčinu! Goca Božinovska čeka zvanice u čast unuka (FOTO/VIDEO)
Copyright Goca Božinovska, Foto: 24sedam/M.M.

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan danas je postao tata dečaka, kojem su on i njegova izabranica Bojana Rodić dali ime Zoran.

Mirko Šijan/24sedam Goran Sivački

U domu novopečenog tate u Surčinu večeras se održava slavlje, kojem će kako baka Goca kaže prisustvovati oko 150 gostiju. Goca je otkrila da je porođaj protekao u najboljem redu i da je presrećna što je dobila unuka:

Goca Božinovska, Foto: 24sedam/M.M.

– Totalno smo bili nespremni. Po nekom Bojaninom terminu, ona je trebalo 20. da se porodi. Međutim, beba je bila veoma napredna, planirali su carski rez, ali kada je doktor video sve, on je rekao: Bojana, ovo je fantastično, lepo, žao mi je da se porodiš carskim rezom, bolje da probamo prirodnim putem, lakše će ti biti, tako da se prirodnim putem porodila – rekla je Goca za medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam i objašnjava kako izgleda njen unuk:

Goca Božinovska, Foto: 24sedam/M.M.

– Jao, sladak je, Bojana nas je zvala preko video-poziva. Ima crnu kosicu, nosić maleni. Tata i mama su mu lepi, ima na koga da bude lep, tako da ne mogu da još uvek procenim na koga liči.

Prema Gocinim rečima, u Surčinu će biti veliko slavlje, gde će prisustvovati njihovi prijatelji, komšije i rodbina. Familija rodić je prva stigla, a za njima i Mikica Bojanić.

Mirko Šijan/24sedam Goran Sivački

– Ja nisam htela u restoranu da pravimo, jer smo ovde sve spremili, tako da će se slaviti večras ovde. Prijatelji Rodići su prvi stigli, tu su. Sa Veljkom i Šijanom je sve okej, njih dvojica su super. Biće svega na žurki, i za obične žurke polomimo pola kuće, a kamoli za ovako nešto. Presrećna sam – priča Goca i dodaje da će Mirko i Bojana živeti u porodičnoj kući u Surčinu koju su prethodnih meseci renovirali.

Goca je otkrila i zbog čega je danas njen sin bio nervozan.

– Mirko me je danas iznervirao jer je hteo da pravi žurku čim je čuo lepe vesti, a ja sam imala da spremam sve, u tom periodu su stizali stolovi, a on je već hteo da slavi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike