Tea Tairović završila u bolnici! Pevačica se otrovala

09.08.2021

20:45 >> 20:34

0

Tairovićeva je objasnila da je nešto nezgodno pojela, te da 14 sati nije pila vodu niti bilo šta pojela

Tea Tairović završila u bolnici! Pevačica se otrovala
Copyright Tea Tairović ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Tea Tairović požalila se pratiocima na Instagramu da je zbog trovanja završila u bolnici, a agonija je trajala 14 sati.

Mnogi njeni prijatelji, porodica i verni fanovi su se zabrinuli za njeno zdravstveno stanje, te je ona osećala potrebu da im uputi poruku kojom bi ih umirila.

– Ne volim ovo da radim, ali moram pošto vidim da su se mnogi zabrinuli za moje jučerašnje stanje, koje jeste bilo veoma loše. Otrovala sam se – započela je Tairovićeva obraćanje na Instagramu i objasnila kako je došlo do trovanja.

– Nešto sam nezgodno pojela i agonija je trajala od nekih 2 ujutru do 4 popodne kad sam prosto kolabirala. Toliko sam bila slaba, nisam u sebe unela čak ni vodu, jer sam se bojala da će mi biti još gore i tada su me kolege odvele u bolnicu da dobijem neophodnu medicinsku pomoć… Zahvaljujem im se… – objasnila je Tea koja se trenutno nalazi u Novom Sadu.

Ona je istakla da se oporavlja i da će se brzo vratiti da zakazanim nastupima kako bi uveseljavala svoju vernu publiku.

Nedavno je pevačica u žižu javnosti dospela zbog provokativnih fotografija, ali ona kaže da u tome ne vidi ništa loše.

– Moje slike su apsolutno provokativne, ali moram da kažem da ja većinom promovišem sport. Atraktivne žene su stalno u poziciji da se nešto pravdaju i dokazuju, lepota u 21. veku znači da nemate pojma ni o čemu. Ja sam to nekako prihvatila, da se stalno dokazujem ljudima šta sve umem – rekla je Tea.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike