Bivši muž Šenon Doerti ne priznaje prevaru: Drama nekadašnjih supružnika ne jenjava!

13.12.2023 | 23:20

Autor: Milica Gudžulić

Ona je sigurna da joj nije bio veran, dok on to strogo poriče

Copyright Profimedia

Dok Šenon Doerti tvrdi da ju je bivši suprug prevario pred operaciju tumora na mozgu, Kurt Isvarienko to strogo poriče. Ona je, podsetimo, govoreći u svom podkastu „Let’s be clear", istakla kako se borila s razvodom, pa ujedno i s tumorom početkom 2023... S druge strane, iz njegovog ćoška, poručuju kako je „par u tom trenutku već dve godine bio rastavljen".

On je, prema daljim napisima, uprkos razdvojenosti bio i te kako otvoren po stupanju u novu romansu kad je već živeo u Teksasu, kazao je izvor za „TMZ", a ona boravila u Kaliforniji. Insajder je objasnio da je Kurt Šenon o svemu obavestio u januaru, nekoliko dana pred njen odlazak na MRI.

Ona, pak, naglašava da je to „apsolutna laž".

Isvarienko je bio momentalno spakovao kofere i doputovao u Kaliforniju, ne bi li joj bio blizu pošto je saznala za tumor, a Doertijeva to nije želela.

Podsetimo, glumica je na sva zvona pričala o njegovoj navodnoj aferi.

- Ujutru rano sam bila operisana, pošto sam već saznala za krah braka i da je on imao aferu dugu dve godine - prisećala se bila ona, koja nije želela da on tada bude uz nju.

Šenon Doerti i Kurt Isvarienko, Profimedia
 

- Kakva izdaja. Na kraju dana, toliko sam se nevoljeno osećala od strane nekog koga sam ja svim srcem 14 godina volela - dodala je Šenon, kojoj su punu podršku bili davali majka, brat i najbolji prijatelj, ne napuštajući joj stranu kada je došlo vreme za zahvat.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam