Mira Škorić odgovorila na tvrdnje Vesne Rivas da ju je tukla: Evo kako ona priča o sukobu kod Mašinca!

08.12.2023

11:05

0

Drama iz devedesetih nikako da padne u zavorav

Mira Škorić odgovorila na tvrdnje Vesne Rivas da ju je tukla: Evo kako ona priča o sukobu kod Mašinca!
Mira Škorić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Rivas nedavno je podigla ogromnu prašinu odgovorivši potvrdno u jednoj emisiji na pitanje da li je istina da se devedesetih potukla s koleginicom Mirom Škorić. Sada, upitana da li se ona seća drame koja se, prema ranijim napisima, bila odvila ispred Mašinskog fakulteta u Beogradu, Mira je na čitavu priču vrlo smireno stavila tačku, pa je gotovo i „sklonila sa stola". 

- Ma, pusti... To je ostalo u devedesetim, smešna priča - kazala je ona u emisiji „Divan šou" na „Kurirovoj" televiziji voditelju Ivanu Gajiću, kada ju je on pitao koliko u svemu tome ima istine. 

Podsetimo, Vesna je nekoliko nedelja unazad u istom šouu do detalja otkrila sve o izvesnom sukobu. 

Mira Škorić, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Jeste, istina je. Ja nikoga prva ne napadam. Došla sam u studio kod našeg kolege Raleta. On je još uvek bio gde je ovaj restoran Kolubara preko puta Mašinca. Bila je prisutna i Cakana. Ona me je tu montirala, ako ćemo da pričamo otvoreno. Ona je nazvala Škorićku sa kojom sam ja tada bila u sukobu i rekla joj: „E, ptičica ti je upravo doputovala iz Crne Gore" - kazala je tada pevačica, pa je zatim opisala kako je izvesna tuča izgledala. 

- Kada sam ušla u studio svi su bili u šoku. Bili su tu Husa Bit strit, Cakana, Reni Bugarče, Škorićka mnogi drugi. Ja sva vesela, pozdravljam se sa svima, kad, Škorićka progovara: „Jel to ona lajava pevačica?!" Ja sam joj rekla da ne dam na sebe, a ona mi je tada prišla i rekla mi: „Šta ti ne daš na sebe, hoćeš sad da ti uništim tu lepu facu, da ti izbijem zube... Rekla samo joj: „Hajde" i izašla napolje.

Potom, nastavila je:

Vesna Rivas, ATAImages/Antonio Ahel
 

„Mislila sam - ubih ženu!"

- Mi izlazimo napolje, naiđe neki čovek sa detetom i ja kažem: „Pridrži mi kučiće". Ona me je tad na kvarno uhvatila za šišku. Ja najviše mrzim te udarce iza leđa. Okrenula sam se i zviznula je u čelo, ona je pobelela i odletela. U međuvremenu uskače Rale, neki Pera iz Australije, bilo je brdo ljudi. Uglavnom, ja sam mislila ubih ženu, jer imam tešku ruku. Kad dođe moja čivava, gleda u nju, a ona krenula štiklom da je udari, a ja opet na nju - pričala je Rivasova, dodajući kako je zatim Saša Popović „prepoznao spektakularnost te drame i ponudio joj da se obračunaju pred kamerama i u ringu". 

- Hteo je da napravi koncert u Pioniru. Da bude par pevača, ali nas dve da se pošibamo i koja je jača da dobije nagradu od 100.000 evra - kazala je pomenutom voditelju, pa zaključila time kako ponudu nije prihvatila. 

Saša Popović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike