Đani će uskoro kupiti čardak! Folker svakog dana zaradi hiljade evra! (FOTO)

12.08.2021

09:12 >> 09:29

0

Kada on zapeva, novčanice samo lete, a tako je bilo i sinoć u jednom prestoničkom restoranu

Đani će uskoro kupiti čardak! Folker svakog dana zaradi hiljade evra! (FOTO)
Copyright Radiša Trajković Đani, Foto: A.A./ATAImages

Pevač Radiša Trajković Đani opravdano nosi titulu kralja bakšiša, a kako se može videti na društvenim mrežama, on iz dana u dan ima nastupe na kojima ga kite novčanicama.

Naime, Đani je pre dva dana pevao na jednoj privatnoj proslavi, gde su se osim njega našle i pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Ana Bekuta, koje su takođe zabavljale goste svojim hitovima, o čemu je 24sedam pisao i doneo ekskluzivne snimke.

PROČITAJTE JOŠ

Na tom nastupu je Đaniju očigledno bilo toliko lepo da se čak u jednom trenutku skinuo go do pojasa i pevao. Ali, bakšiš iz ruke nije ispuštao dok je pevao i igrao bez majice. Folkera su kitili evrima, pa se u jednom trenutku u njegovoj ruci našlo brdo para. Međutim, on tu nije stao.

Printscreen

Kako se moglo videti na društvenim mrežama, Đani je i sinoć nastupao na jednoj svadbi u poznatom beogradskom restoranu, gde je svojim hitovima doveo atmosferu do vrhunca, a novčanice su ponovo letele. Pevač je sve vreme, dok je nastupao, u ruci pored mikrofona imao nekoliko stotina evra. Internetom su počele šale da li će Đani uskoro pazariti neku luksuznu nekretninu zbog nekoliko svadbi na kojima je pevao, s obzirom na to da je zaređao svakodnevne nastupe. Takođe, kako smo saznali, po jednoj tezgi Trajković dobije između deset i 12.000 evra.

Inače, poznato je da Đani na svojim nastupima uvek napravi sjajnu žurku, pa je čuvena njegova izjava “No Đani, no party” (Nema žurke bez Đanija), koja se pokazala kao istinita. Zato nije ni čudno što pevač dobije veliki bakšiš jer niko ne žali para kada im on zapeva. S obzirom na to da sigurno dnevno po nastupu zaradi na hiljade evra, ne bi bilo čudno da uskoro pazari još neki stan u nekom od poznatih elitnih beogradskih naselja.

Radiša Trajković Đani, Printscreen Instagram/Cvija1989

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike