Ko je buduća snaja Dejvida i Viktorije Bekam: Zabavlja se sa njihovim sinom već četiri godine, on joj posvetio tetovažu

29.11.2023

07:45

0

Svi bruje da će uskoro stati na ludi kamen

Ko je buduća snaja Dejvida i Viktorije Bekam: Zabavlja se sa njihovim sinom već četiri godine, on joj posvetio tetovažu
Mia Regan i Romeo Bekam - Copyright Profimedia

Romeo Bekam, drugi sin popularnog para Dejvida i Viktorije Bekam, već četiri godine je u ljubavi sa svojom izabranicom Mijom Regan

Oni su se zabavljali dve godine, pre nego što su se prvi put pojavili na jednom javnom događaju. Par se, inače, trudi da se ne pojavljuje često na javnim mestima, ali zato ne skrivaju svoju ljubav putem društvenih mreža.

Profimedia
Mia, Romeo, Kruz, Harper, Dejvid, Viktorija, Bruklin i Nikola

Kako se navodilo, oni su raskinuli u julu prošle godine, ali pet meseci kasnije su se pomirili. I posle svadbe njegovog brata Bruklina sa Nikolom Pelc počele su priče da će Romeo i Mija, iako su tada imali 19 godina oboje, stati na ludi kamen, a sada su ponovo krenule iste glasine. 

Ko je buduća snaja Bekamovih?

Mia je Romeovo godište - oboje imaju 21 godinu. Veoma je privržena svojoj porodici, što na društvenim mrežama neretko pokazuje njen otac. Za razliku od Romea, ona ima samo jednog brata.

Čime se bavi?

Kada je u pitanju posao, ona ima ugovore sa dve modne agencije, pa je kao manekenka šetala mnogim modnim pistama, a i zaštitno je lice pojedinih brendova. 

Pored toga što se bavi modelingom, ona je i modna influenserka. Na Instagramu je prati preko 640.000 ljudi, dok je na TikToku prati oko 300.000.

Profimedia
Romeo Bekam i Mia Regan

Ona uživa i u procesu koji se dešava iza kamera, pa je tako sa jednim brendom sarađivala kao kreativni direktor i producent njihove kampanje.

Sarađivala i sa budućom svekrvom

Kako je i Viktoriji moda primarno zanimanje, očigledno je da se sa Mijom veoma lepo slaže. Toliko da su čak i zajedno dizajnirale jednu kolekciju farmerki.

- Viktorija i ja smo stalno vodile razgovore o modi. Oduvek sam htela da uradim nešto tako. Osetila sam da mi stvarno veruje, a bilo je jako kul gledati je kako radi - rekla je Mija o saradnji sa Viktorijom.

Voli fotografiju i putovanja

U slobodno vreme Mija se bavi fotografijom i ima čak i poseban nalog na Instagramu za to. Kako kaže, on joj služi da "nahrani svoju nezdravu zavisnost". Ona na tom nalogu objavljuje slike Romea, njenih prijatelja, ali i drugih stvari iz života.

S druge strane, Romeo i ona gaje istu pasiju prema putovanjima, pa neretko obilaze razne delove sveta.

Romeo joj je posvetio tetovažu

Fudbaler ima mnogo šara na svom telu, ali jedna koju je nedavno napravio posvećena je upravo Miji. Ovo je i mnogima bio znak da bi par mogao da se uskoro venča.

On je, naime, istetovirao reč "Mooch" što je njegov nadimak koji je nadenuo Miji.

Da li će Viktorija i Dejvid Bekam uskoro organizovati i drugom sinu svadbu, još uvek nije zvanično potvrđeno. No, ono što je dobro u celoj priči jeste da se nekadašnja pevačica dobro slaže sa ovom snajom, s obzirom na to da se navodilo da sa suprugom svog najstarijeg sina, Nikolom, nije bila u najboljim odnosima, pogotovo u vreme venčanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike