Sinu samo najbolje: Za naslednikovu nosiljku Šijan dao ogromne pare! (FOTO)

12.08.2021

10:18 >> 11:46

0

Mirko je danas izveo Bojanu i Zorana iz porodilišta, a 24sedam istražuje koliko novca je izdvojio za opremu za bebu

Sinu samo najbolje: Za naslednikovu nosiljku Šijan dao ogromne pare! (FOTO)
Copyright ATA Images/4sedam

Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić postali su roditelji 9. avgusta, kada je na svet došao njihov sin Zoran Šijan. Kako je i poznato, kada je Mirko saznao da će mu Bojana podariti sina, on je imao veliku želju da mu naslednik nosi ime po pokojnom ocu, što mu se i ispunilo.

Ponosni tata Mirko danas je bio u porodilištu, kako bi Bojanu i sina odveo kući, a jedna stvar koju su mnogi primetili bila je nosiljka za bebu. Mirko je u “Narodni front” došao sa Bojaninom sestrom Natašom, a nešto posle 11 časova nasmejana porodica pozirala je pred brojnim fotografima i novinarima koji su se tu našli, pre nego što su se uputili u svoj porodični dom u Surčinu.

Bojana Rodić i Mirko Šijan izlaze s bebom iz porodilišta, 24sedam

Kako je baš nosiljka za bebe mnogima zapala za oko, 24sedam je istraživao brend iste. Tako smo došli do saznanja da je Mirko za set koji čine kolica, auto sedište i nosiljka izdvojio skoro 1000 evra, pa je ovim gestom pokazao da ne štedi ni na čemu za svog naslednika.

24sedam/D.B.

Inače, kao što je 24sedam već pisao, Mirko i Bojana su renovirali sprat u njihovom porodičnom domu u Surčinu, gde će živeti sa sinom, dok će njegova majka Goca Božinovska biti u prizemlju. Jednom prilikom je Bojana pokazala i sobu malog Zorana, u kojoj dominira plava boja, a na zidu se nalazi i veliki panda.

Printscreen Instagram/bojana__rodic

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike