Jelena Bačić Alimpić otvorila vrata raskošnog doma: Sve je luksuzno i pod konac (FOTO)

12.08.2021

12:25 >> 12:23

0

Autor: D. Božović

Književnica živi mirnim i povučenim životom u Novom Sadu, a nedavno je preuredila svoj životni prostor

Jelena Bačić Alimpić otvorila vrata raskošnog doma: Sve je luksuzno i pod konac (FOTO)
Copyright Jelena Bačić Alimpić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Spisateljica Jelena Bačić Alimpić već nekoliko godina živi povučenim porodičnim životom. Pojavljivanje u medijima i televiziji je svela na minimum, posvetila se svojim najbližima, a prethodnih meseci je radila na renoviranju doma u Novom Sadu.

Jelena je na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija i pokazala kako je opremila dnevni boravak i kuhinju, koji su sada njena oaza mira. Sve je to naravno uradila uz pomoć enterijeriste, a mnoge javne ličnosti su izrazile oduševljenje.

U dnevnom boravku dominiraju nijanse bele i braon bolje, a ukrasni detalji, poput vintidž zidnog sata, vaza i visećih sijalica, doprineli su da enterijer njenog doma izgleda moderno. Sve je opremljeno najnovijim nameštajem, a stubovi kuhinje odrađeni su od najfinijeg kamena.

Inače, spisateljica uživa u skladnom braku sa suprugom Miroslavom Alimpićem, a njena deca, sin Marko i ćerka Dunja su joj najveća životna motivacija. Bačić Alimpić je nedavno u intervjuu za 24sedam priznala da svoje naslednike nije razmazila, ali isto tako da im nikada ništa u životu nije uskratila.

– Moj Marko nije “mamin sin”. I njega i ćerku sam odmalena učila da budu samostalni, nikada im nisam sekla krila, naprotiv. Naučila sam ih da lete. Ali isto tako oboje znaju da imaju i imaće dok sam živa, gnezdo u koje mogu da se vrate. Ne, nikada Marka nisam previše držala uz sebe, ali budući da je on moj prvenac, nas dvoje zaista imamo poseban odnos – rekla je Bačić Alimpić ranije za naš portal.

Jelena Bačić Alimpić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Jelenin naslednik je nedavno verio svoju dugogodišnju devojku Anju, o kojoj spisateljica ima samo reči hvale.

– Naš odnos je pun ljubavi, poštovanja i uzajamnog uvažavanja. Ona voli moga sina, on voli nju i meni je to sasvim dovoljno za sreću. O svemu pričamo, veoma smo bliski, a nadam se da će se s godinama taj odnos još više oplemeniti.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike