Ne boje se vode i sapuna: Ešton Kučer i Mila Kunis nakon prozivki pokazali da ipak kupaju decu (VIDEO)

12.08.2021

13:57

0

Autor: Marija Mitić

Poznati par naišao je na negodovanje javnosti nakon što su priznali da njihovu ćerku Vajat Izabel (6) i dve godine mlađeg Dimitrija Portvuda kupaju tek kada

Ne boje se vode i sapuna: Ešton Kučer i Mila Kunis nakon prozivki pokazali da ipak kupaju decu (VIDEO)
Copyright Ešton Kučer i Mila Kunis, Foto: Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer naišli su na negodovanje javnosti nakon što su priznali da njihovu ćerku Vajat Izabel (6) i dve godine mlađeg Dimitrija Portvuda kupaju tek kada su stvarno prljavi, te da to smatraju najzdravijom opcijom.

Oni su sada odlučili da se na konto toga našale na sopstveni račun, pa su tako snimili jedan šaljivi video za njihove društvene mreže.

Naime, video snimak koji je Ešton objavio na Instagramu počinje uz njegove reči da je “ova stvar sa kupanjem otišla predaleko”, dok je u glavnom kadru MIla, a u pozadini se čuju deca koja se kupaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

– Polivaš decu vodom? Želiš li da se rastope? – počinje svoju šalu Ešton Kučer dok deca u pozadini pevaju, a Mila Kunis mu na to odgovara da kupaju svoju decu.

– Pa ovo je četvrti put ove nedelje – povikao je glumac, a njegova supruga se kroz smeh i suze složila da je to stvarno previše.

Ovaj snimak pregledan je više od 2.000.000 puta, a osim Kučera i Mile Kunis, da decu nije dobro prečesto kupati poveli su se i Deks Šepard i Kristen Bel, a sve to izazvalo je veliku raspravu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike