Coby je uradio novu pesmu i premijerno ćete je čuti na Music Weeku!

12.08.2021

22:56 >> 23:29

0

Autor: M. Mitić

Ovaj festival održaće se od 26. do 29. avgusta i na njemu će se naći mnoge naše zvezde

Coby je uradio novu pesmu i premijerno ćete je čuti na Music Weeku!
Coby, Foto: LiveProduction

Dobro poznatu rečenicu kojom počinje svaka Cobijeva pesma, publika će uskoro čuti ponovo – na najnovijoj traci koju je uradio! Jedan od najuspešnijih domaćih producenata i izvođača,  novu pesmu će po prvi put izvesti na svom nastupu na Belgrade Music Week festivalu, 26. avgusta na Ušću.

Najnoviju pesmu Coby izbacuje posle skoro dve godine, i najavljuje malo drugačiju temu numere, od onih na koje je publika navikla.

– Tema i tekst su malo alternativniji, nadam se da će se svideti publici. Zvuk je svež, i drugačiji, kao i uvek. To je sve što za sada mogu da kažem, dođite na Music Week da čujete novu stvar, i naravno da zajedno pevamo i one starije, dobro poznate – poručuje Coby.

Coby, Foto: EDGE

Osim nove pesme, Coby za Music Week najavljuje i vizuelno sasvim drugačiji nastup, sa scenskim i video efektima za pamćenje.

Na Cobijevom nastupu na istom festivalu pre dve godine bilo je oko 130.000 posetilaca, koji su uglas pevali hitove kao što su “Džek i Džoni”, “Samo jako”, “Leto je”…

Coby, Foto: EDGE

Kapacitet ovogodišnjeg Belgrade Music Week festivala biće ograničen zbog Covid mera, pa organizatori iz “Skymusica” pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme, putem besplatne eFinity mobilne aplikacije ili na prodajnim mestima.

Kako bi se smanjile gužve, novo prodajno mesto otvoreno je u centralnom holu TC Ušće. Promotivna cena redovnih dnevnih ulaznica je 490 RSD, cena Fan Pit dnevnih ulaznica je 890 RSD, a dnevna VIP ulaznica je 2.490 RSD.

Coby, Foto: EDGE

Više informacija o festivalu, izvođačima i ulaznicama na sajtu musicweek.rs.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti