Na Rastinom nastupu u Zagrebu došlo do frke: Reagovala i interventna policija!

21.11.2023

11:53

0

Reper se još nije oglasio o svemu

Na Rastinom nastupu u Zagrebu došlo do frke: Reagovala i interventna policija!
Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/M. P.

Stefan Đurić Rasta održao je nastup u Zagrebu gde je došlo do prave drame u jednom klubu gde ga je publika željno iščekivala.

Te noći zbog problematične situacije morala je da reaguje čak i interventna policija, što su potvrdili i roditelji koji su sa decom bili prisutni. Ipak, nije došlo do većih incidenata, kada je mlađu publiku dočekalo neprijatno iznenađenje na ulazu u klub.

Organizator "Art mjuzik Adria” zabranio je ulaz mlađima od 16 godina, a pošto je veliki deo publike bio mlađi od propisanog uzrasta, morali su satima da čekaju u velikom redu. Tvrde da decu i roditelje organizatori nisu obavestili o pravilima.

ATAImages/M. P.
Stefan Đurić Rasta

Takođe, kako se navodi u objavi na Fejsbuku, neka deca od 12 i 15 godina nisu uspela da uđu u klub, uprkos dvosatnom čekanju i činjenici da su bila u pratnji roditelja, prenosi B92.

Vatru na društvenim mrežama dodatno je podgrejala rasprava o tome kada deca zapravo smeju da idu na koncert i da li roditelji smeju da ih prate. Kolika je gužva u klubu bila, otkrivaju snimci iz kluba objavljeni na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike