Snežana Đurišić o najtežem periodu u životu: Saša Popović i Lepa Brena su me izvuki iz tuge i depresije

19.12.2020

08:47 >> 12:49

0

Pevačica je otvorila dušu za portal 24sedam i prisetila se bolnih momenata od pre sedam godina

Snežana Đurišić o najtežem periodu u životu: Saša Popović i Lepa Brena su me izvuki iz tuge i depresije
Copyright Snežana Đurišić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica i muzički urednik „Grand produkcije“ Snežana Đurišić imala je u jednoj od prethodnih emisija „Zvezda Granda“ emotivni izliv kada su članovi žirija počeli da pričaju o tome kako ih je Saša Popović pozvao da budu tu gde jesu.

Jelena Karleuša izjavila je da je poziv dobila kada je mislila da je njena karijera okončana, jer nije bila poželjna na televiziji, ispričavši tom prilikom celu priču, a Snežana je tada samo rekla da ju je Popović pozvao u najtežem trenutku u životu i da je uspeo da je izvuče iz tuge i depresije.

ATAimages/Antonio Ahel

Tim povodom pozvali smo pevačicu, koja nam je otkrila kada i kako se sve to odigralo i priznala da će zauvek biti zahvalna Saši i Lepoj Breni.

– U trenutku kad mi je umro muž, on je umro u parilu mesecu, Saša i Brena su bili sve vreme uz mene. Tada je on osmislio taj žiri Zvezda Granda da bude takav kakav je onda bio rekao je da neće dozvoliti da ja budem toliko tužna. I Brena je to rekla, da život treba da ide dalje i da će se oni pobrinuti da budu uz mene za to neko vreme dok se ne izvučem. Tako sam ja postala član stručnog žirija, a kasnije i produkcijski muzički urednik – rekla je Snežana za 24sedam, pa dodala:

– Prijatelji su uvek prijatelji, u svakoj situaciji. Ako su pravi prijatelji, oni se ne zaboravljaju, bez obzira na to što može da prođe vreme i da se ne vide i da se ne čuju, ali prijatelji su uvek prijatelji.

pročitajte još

Podsetimo, suprug Snežane Đurišić, harmonikaš Slobodan Gvozdenović, preminuo je 6. aprila 2013. godine. Njih dvoje su bili zajedno od Snežanine 17. godine, a brak dug 36 godina prekinut je njegovom smrću. Venčali su se 1977. godine, kada je napunila 18 i odgajili ćerku Maju i sina Marka. Pevačica je supruga poslednji put videla kada ju je dovezao na nastup koji je imala u Beču. Kad je pošao nazad, Slobodanu je pozlilo i izdahnuo je. Ovu kobnu vest Snežana je primila u toku nastupa.

pročitajte još

– Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: „Javi se” i više ga nisam videla. Da stvar bude još surovija, i naša deca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče pre tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode s ovog sveta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pevam. Sutra uveče ga nije bilo. Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti. Deca su mi tada toliko pomogla da mislim da toga nisu nji svesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti – rekla je Đurišićeva jednom prilikom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike