Uvek je bio bez dlake na jeziku: Arnold Švarceneger prozvao antivaksere, pa naišao na osude!

13.08.2021

11:29 >> 11:23

0

Glumac je na društvenoj mreži Instagram pričao o globalnom problemu, a mišljenja o vakcinaciji su bila podeljena

Uvek je bio bez dlake na jeziku: Arnold Švarceneger prozvao antivaksere, pa naišao na osude!
Copyright Arnold Švarceneger; Profimedia

Mesecima unazad se bije bitka između onih koji su protivnici i pristalice vakcina. Glumac i bivši političar Arnold Švarceneger dao je svoj sud o vakcinaciji i priznao šta misli o ljudima koji odbijaju da se pridržavaju mera koje bi trebalo da spreče širenje covida-19.

On je apelovao na sve ljude da se vakcinišu, drže socijalnu distancu i nose zaštitne maske.

– Virus je tu, ubija ljude i jedini način da ga se rešimo je vakcinacijom, nošenjem maski i distancom. Treba da peremo ruke konstantno, a ne da razmišljamo da je naša sloboda sada ugrožena. J***š vašu slobodu – rekao je Švarceneger u intervjuu za „Independent“.

Aronold je istakao da su se ljudi previše opustili i da ne mare za svoju okolinu, a zatim slikovito uporedio pandemiju koronavirusa sa pravilima u saobraćaju.

Arnold Švarceneger Profimedia

– Postavljamo semafore kako neko ne bi ubio nekoga u nesreći, ne možete reći da vi nećete stati na crveno na semaforu, jer ćete onda nekoga ubiti. Možda imate slobodu da ne nosite masku, ali trebalo bi da čuvate one koji su oko vas – rekao je on.

Švarceneger je o govorio o globalnom problemu i na svom Instagram nalogu, te izazvao lavinu reakcija. Od 22 miliona pratilaca na Instagramu, jedan deo je bio na njegovoj strani, dok su ga drugi kritikovali da sve radi zbog politike.

Arnold Švarceneger Foto: Profimedia

– „Tako je, u pravu si, treba biti društveno koristan i reći ovo“, „Postao si mekog uma, tragično“, Obožavam te zato što si bez dlake na jeziku“, Uvek si mi bio uzor, ali ova tvoja poruka me je stvarno razočarala“, „Ma daj, zašto sada pričaš o ovome“, piše u komentarima.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike