Poznatog repera je bivša optužila za silovanje, dan kasnije postigli nagodbu: Oglasili se zajedničkim saopštenjem

18.11.2023 | 10:55

Autor: Nemanja Vujčić

Nikome nije jasno zašto se tako brzo predomislila

Copyright Profimedia

Pevačica Kesi, inače bivša devojka repera Pi Didija, samo dan nakon što je podnela tužbu protiv njega za silovanje, seksualni i fizički napad i još mnogo toga, postigla je sa njim nagodbu.

Saopštenje o nagodbi objavio je advokat od Kesi, čije je pravo ime Kasandra Ventura, a oglasili su se reper i pevačica u zajedničkom saopštenju. Detalji nagodbe, doduše, nisu obelodanjeni.

Profimedia
Pi Didi

- Odlučila sam da ovo pitanje rešim sporazumno pod uslovima da imam određeni nivo kontrole - rekla je Kesi za Njujork Tajms i dodala:

- Želim da se zahvalim svojoj porodici, navijačima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci - navela je pevačica.

Pi Didi se takođe oglasio i otkrio da su došli do zajedničkog sporazuma.

- Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav -  rekao je Šon Didi Kombs u izjavi za Kompleks.

Profimedia
Kasandra Kesi Ventura

Kesi je, inače, u svojoj tužbi iznela da je deset godina trpela zlostavljanje od strane repera, što su on i njegov pravni tim oštro demantovali. 

Posle nje, oglasila se i pevačica Obri Odej, koja joj je pružila podršku i otkrila da je i ona doživela maltretiranje od strane repera.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam