Oglasila se Britni nakon što je oslobođena: Osećam se kao da lebdim (VIDEO)

13.08.2021

14:20 >> 14:41

0

Autor: Marija Mitić

Pop ikona danas je konačno slobodna nakon dugih 13 godina tokom kojih je bila pod starateljstvom oca Džejmija

Oglasila se Britni nakon što je oslobođena: Osećam se kao da lebdim (VIDEO)
Copyright Britni Spirs, Foto: Profimedia

Pop ikona, Britni Spirs, danas je konačno slobodna nakon dugih 13 godina tokom kojih je bila pod starateljstvom oca Džejmija.

Džejmi Spirs odlučio je da više neće biti njen zakonski staratelj. Naime, kako navode strani mediji, Džejmijev advokat podneo je pravne dokumente u kojima piše da ne želi više da se bori za to da bude njen staratelj.

Kako je Britni aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu neretko deli snimke na kojima pleše, to je uradila i danas kada je saznala da je konačno slobodna. U crnom topu, kratkom šortsu i golog stomaka, Britni je odigrala svoj prvi, moglo bi se reći, pobednički ples, a ispod ove objave nizali su se komentari podrške fanova koji su momenat njenog konačnog oslobođenja od očevog starateljstva željno iščekivali.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Britney Spears (@britneyspears)

– Možete videti poslednji ples u crvenom topu. Srećna sam dok igram, to čini da se osećam slobodno. Nisam sigurna zašto sam tako obazriva… Možda mi to moje polomljeno stopalo govori da budem. Ali bez obzira na to, idalje se osećam kao da lebdim dok igram – napisala je ona dok se u videu jasno čuje kako glasno izgovara reč “sloboda”.

Sledeća slika koju je objavila, tri sada kasnije, jeste animacija odnosno crtež devojke okrenute leđima, kojoj je cveće u kosi i na pozadini majice. Britni ispod ove objave ništa nije napisala mada su joj mnogi ostavljali pozitivne komentare prepune ljubavi i podrške.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Britney Spears (@britneyspears)

– Britni, konačno si slobodna, – Volimo te, – Ona je slobodna, – Tako smo srećni zbog tebe – bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, nakon što je danas potvrđeno da je Džejmi Siprs odustao od starateljstva nad svojom ćerkom i to nakon 13 godina, oglasio se i njen advokat, koji nimalo nije bio iznenađen ovom njegovom odlukom.

Metju Rozengart, Britnin advokat, kaže da ga nije dirnula Džejmijeva odluka da odstupi kao staratelj.

– Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge – rekao je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike