Jelisaveta Orašanin u ženskom društvu proslavila rođendan: Glumica u provokativnoj haljini, od Teodosića ni traga ni glasa (FOTO)

14.11.2023

12:35

0

Žurka za pamćenje koja će se dugo prepričavati

Jelisaveta Orašanin u ženskom društvu proslavila rođendan: Glumica u provokativnoj haljini, od Teodosića ni traga ni glasa (FOTO)
Jelisaveta Orašanin - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelisaveta Orašanin je juče napunila 35 godina, a tim povodom je za svoje prijateljice organizovala slavlje u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. 

Glumica je za ovu priliku nosila kratku, provokativnu haljinu sa velikim dekolteom, a osmeh sa lica nije skrivala cele večeri. 

Slavljenica je oduvala i svećice sa torte, koja je bila u istim nijansama kao njena haljina, a prijateljice su je sve vreme zasmejavale.

Inače, zanimljivo je da je Jelisaveta rođena na isti dan kada i njena majka, pa su one juče zajedno proslavile rođendan, a glumica je podelila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija sa slavljeničkog ručka.

Podsetimo, Jelisaveta i Teo su se pre izvesnog vremena vratili u Beograd, nakon nekoliko godina života u Bolonji, te sada imaju više vremena da provedu da svojim najmilijima, što im sigurno izuzetno prija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike