Ovo je bivša žena Slavka Beleslina koja ga je tužila: Obmanjivana sam deset godina, mi ne možemo da budemo u dobrim odnosima

11.11.2023

19:43

0

Tvrdi da nije cenio njen rad

Ovo je bivša žena Slavka Beleslina koja ga je tužila: Obmanjivana sam deset godina, mi ne možemo da budemo u dobrim odnosima
Copyright ATAImages/ A.A.

Slavko Beleslin se danas drugi put oženio, a on i njegova partnerka Miljana nisu mogli da sakriju sreću sa lica. 

Poznato je da je Miljanu upoznao pre više od deset godina, ali njihovi životni putevi su tada bili drugačiji. Voditelj se ubrzo nako upoznavanja oženio Ivo Šiđanin, a zajedno su proveli šest godina. 

Te 2018. godine odlučili su da stave tačku na brak, a njegova bivša supruga tužila ga je jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", na kojoj su zajedno radili pet godina. 

ATAImages/ A.A.
 

Ona je tada navela da njihov razvod nije tako miran kao u medijima. 

- Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim - rekla je Iva tom prilikom za "Kurir".

S druge strane, Slavko nije želeo da iznosi detalje, a o njoj je imao samo reči hvale. 

- Kad sam se "ženio po novinama" red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena - rekao je Slavko svojevremeno.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike