Lepa glumica o intimnim scenama na filmu: Apsolutno nemam stida! A kada se kamere ugase... (VIDEO)

12.11.2023

08:45

1

Glumica je angažovana i u seriji "Zakopane tajne"

Lepa glumica o intimnim scenama na filmu: Apsolutno nemam stida! A kada se kamere ugase... (VIDEO)
Marina Ćosić - Copyright ATA Images/M.P.

Marina Ćosić, ispričala je kako joj nije strano da odglumi intimne scene pred kamerama, s obzirom da je nedavno imala takav zadatak. U razgovoru za 24sedam, istakla je da je takva situacija dosta prirodna kada je u pitanju glumački posao.

- Niste gledali moj novi film? U pitanju je erotski film "Troje", nije mi teško da snimim intimne scene jer to nisam ja, to je moj lik. Apsolutno nemam stida kada se radi o mom liku. Sa druge strane, trenutak kada se kamere ugasi, ja sam kao mače, sklupčam se i odem u ćošak. Privatno mi je to neprijatno, ali sam sebi objasnila da kroz celu psihologiju lika nekad moram da imam intimne odnose sa likom koji je moj muž ili dečko, eto - izjavila je Marina.

 

Lepa glumica tumači lik Vere u seriji "Zakopane tajne", čiji je scenarista Žarko Jokanović, muž Milice Milše. Kako je rekla, atmosfera na snimanju mora da bude pozitivna da bi se ovakav projekat realizovao.

- Mi smo napravili projekat gde se svi međusobno družimo, pošto je jako teško raditi na seriji gde ima mnogo ljudi, mnogo likova i zapleta. Shvatili smo da će najbolje biti ako smo mi u dobroj energiji na poslu, tada se dobro družimo i uživamo - rekla je Marina.

Glumica je govorila i o svojoj ćerkici i njenom oblačenju, a detaljnije u video-snimku iznad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike