Emotivna ispovest Marine Ćosić: Sahrana i saznanje da sam trudna, u istom danu

28.05.2021

17:35 >> 17:55

0

Kako se danas navršilo godinu dana od smrti glumičine bake, ona je sa pratiocima podelila koliko je ona bila posebna

Emotivna ispovest Marine Ćosić: Sahrana i saznanje da sam trudna, u istom danu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Marina Ćosić, nedavno je postala majka devojčice Sofije. Isti dan kada je saznala da je trudna, dobila je i tužne vesti da ju je napustila baka Ljilja za koju je bila i te kako vezana.

Danas, na godišnjicu smrti svoje voljene bake, Marina je u emotivnoj ispovesti opisala po čemu će je pamtiti i za čime žali.

– Godinu dana, već. Kao juče da je bio najemotivniji dan u mom životu. Sahrana i saznanje da sam trudna – u istom danu –  započela je Marina svoje obraćanje na Instagramu, pa nastavila:

– Naučila si nas da uvek nosimo karmin i osmeh na licu. Da papilotna podiže kosu i pravi volumen, da su volumen i čista kosa MUST. Da se oblačimo raznobojno. Da imamo namazane i uredne nokte. Da volimo zlatan nakit i da volimo modu (samo sa mnom ti je to uspelo). Da budemo nezavisne žene i da radimo i posle penzije. I na kraju, da pobijemo svaku prognozu i da se borimo kao lavice. Sve smo to naučile iz tvog primera. Hvala ti. Krivo mi je samo što te i Sofija, tvoja prva praunuka nije upoznala. Ali, pričaćemo joj, ne brini. Volim te i nedostaješ mi – napisala je novopečena mama, pa objasnila da je Ljilja volela da se fotografiše:

Baka Ljilja je najviše volela da se slika, da je mi kačimo na naše društvene mreže i da se hvalimo kakvu baku imamo. Modernu.

Podsetimo, Marina se prošle godine udala za svog izabranika Nikolu Mirkovića, koji joj je priredio iznenađenje i istog dana je verio i oženio.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike