Irfan Mensur posle infarkta nema o čemu ne vodi računa! Glumac se rešio i loših navika: Uopšte mi to ne nedostaje!

08.11.2023

17:23

0

Usvojio je sve savete lekara

Irfan Mensur posle infarkta nema o čemu ne vodi računa! Glumac se rešio i loših navika: Uopšte mi to ne nedostaje!
Irfan Mensur - Copyright Foto/ATA Images/A.K.

Irfan Mensur koji je ranije doživeo infarkt, nakon čega su mu ugrađena tri bajpasa, sada kaže da lekove ne sme da preskoči. Glumac se pridržava saveta lekara.

- Moj doktor kuca u drvo, pa i ja kucnem. Svakog jutra i svake večeri pijem lekove, pridržavam se svih lekarskih uputstava. Ljudi kojima se ovako nešto dogodi treba da nastave da žive normalno kao da se ništa nije desilo, uz potpuno poštovanje svih lekarskih preporuka - započeo je Irfan.

ATA Images
Irfan Mensur

"Kao da ste kola odvezli kod majstora"

Mensur je sklon humoru, pa je uporedio svoje nekada narušeno stanje sa automobilom.

- Kao da ste kola odvezli kod majstora, posle toga sve radi. Sad su kao nova. Ne bih mogao da budem džentlmen i nekoj dami poguram auto koji je stao, ali da pridržim kaput, prinesem stolicu ili spustim ruku na rame, to je sve i dalje dozvoljeno. Sve što je nežno, može - rekao je glumac, koji je zbog zdravlja batalio cigarete.

ATA Images
Irfan Mensur

- Sad mi ne trebaju cigarete i ne nedostaje mi ukus duvana. To sam smislio nekih četiri, pet dana posle operacije. Pazim i kako se ponašam, ako treba da ponesem svoje kofere, neću da podignem naglo oba, već polako i pažljivo prvo jedan pa onda drugi. Nemam baš nikakvog razloga da se plašim - izjavio je Mensur za "Prvu".

Bonus video:


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike