Đanijeva ćerka blista u srebrnoj toaleti: Haljina do poda, a kosu zalizala! Detalji gala slavlja za 18. rođendan! (FOTO/VIDEO)

07.11.2023

20:23

0

Đanijeva ćerka blista u srebrnoj toaleti: Haljina do poda, a kosu zalizala! Detalji gala slavlja za 18. rođendan! (FOTO/VIDEO)
Porodica Trajković na punoletstvu ćerke Sofije - Copyright M.M./ATAImages

Slađa i Đani Trajković organizuju večeras svojoj ćerki Sofiji 18. rođendan u jednom luksuznom prestonićkom restoranu, na koje su ppozvane brojne zvanice, a najpre njihova naslednica blista u svečanoj toaleti za svoje punoletstvo.

M.M./ATAImages
Slađa i Sofija Trajković

 

Trajkovići su stigli zajedno u restoran, gde su ih sačekale brojne medijske ekipe, među kojima i 24sedam, a za ovu priliku doterali su i najmlađe članove porodice, folkerove unuke.

Čitava dekoracija i zamisao proslave je po želji slavljenice, te je jasno da Đani nije štedeo kako bi ispunio sve Sofiji za punoletstvo, pored poklona - stana koji je dobila od roditelja.

Na slavlje je došlo Sofijino brojno društvo, ali i folkerovi prijatelji, poput Zlate Petrović sa sinom Jovanom, Slađa Alegro, Adil Maksutović i mnogi drugi.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike