Ris Viderspun o teškom periodu kroz koji je prošla: Bila sam kao robot koji se pokvario, plakala sam danima

30.10.2023

07:45

0

Glumica je zahvalna na teškim trenucima iz kojih je mnogo toga naučila

Ris Viderspun o teškom periodu kroz koji je prošla: Bila sam kao robot koji se pokvario, plakala sam danima
profimedia-0726552224 - Copyright Profimedia

Glumica Ris Viderspun nedavno je na jednom događju govorila izazovima s kojima se susrela tokom prošle godina. Podsetimo, Ris se 2022. razvela od svog supruga Džima, a utehu je pronalazila u radu. 

- Trudila sam se da pronađem ravnotežu. Ja sam osoba koja svoj raspored ispunjava obavezama, tako da se osećam manje usamljeno, nervozno i uznemireno - rekla je glumica, prenosi „E!News". 

Profimedia
 

Zvezda filma „Pravna plavuša" godinama, inače, snima u Holivudu i njen rad je u večitom fokusu, što ume da bude naporno.

- Kada sagledam prošlu godinu, opisala bih je rečima „bila sam robot i robot se pokvario". Plakala sam danima - objašnjavala je. 

U nevolji joj se našla prijateljica i koleginica Trejsi Elis Ros. 

Profimedia
 

- Osećam se veoma ranjivo što ovo delim, ali smatram da je važno. Toliko mnogo se dajemo drugima... Moja prijateljica Kleo Vejd je napisala jednu prelepu pesmu o ljudima i lepku. Ponekad si lepak u svačijem životu, bilo na poslu, kao mama ili zbog partnera. Ali, šta vas zaista drži zajedno? - upitala je Ris, pa dodala da je briznula u plač kada je čula ovu pesmu „jer nije imala osećaj da se dobro brine o sebi i nije tražila pomoć od drugih". 

Viderspunova, međutim, pokušava da se ne osvrće na teške momente, već je zahvalna na njima jer je ponela bitnu pouku. 

Profimedia
 

- Umesto da o tome razmišljam kao neuspehu, idem sa stavom: „Bože, toliko sam naučila od tog trenutka". Ne krivim druge i samo nagrađujem sebe za teške momente kroz koje sam prošla - zaključila je ona. 

Podsetimo, glumica ima troje dece, Avu i Dikona dobila je u prvom braku sa Rajanom Filipom, a sina Tenesija u drugom, sa Džimom Totom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike