Cecin otac hitno hospitalizovan: Zbog bolova u stomaku smešten na intenzivnu!

16.08.2021

11:06 >> 11:46

0

Slobodan Veličković nije životno ugrožen i trenutno se oporavlja

Cecin otac hitno hospitalizovan: Zbog bolova u stomaku smešten na intenzivnu!
Copyright Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Otac Cece Ražnatović, Slobodan Veličković, završio je u bolnici zbog zdravstvenih problema. On je još pre dve nedelje hitno primljen u Urgentni centar zbog bolova u stomaku, piše „Kurir”, a lekari su brzo reagovali. Nakon intervencije, smešten je na odeljenje intenzivne nege, gde se polako oporavlja.

Pročitajte još:

Inače, ista situacija dogodila se i početkom decembra 2019. godine i to na dan svadbe njegovog unuka Veljka Ražnatovića. Podsećanja radi, tada je na veselju u hotelu osetio tegobe u abdomenu. Ceo dan je trpeo, a kada su bolovi postali neizdrživi požalio se supruzi Miri koja je brzo reagovala i vozači su ga odmah odvezli u bolnicu. Iako je brinula zbog oca, Ceca se tada trudila da niko od gostiju na slavlju ne posumnja da se nešto loše dešava.

Tako je bilo i ovoga puta.

Pevačica je imala dogovorene nastupe, održala je niz koncerata kako po Srbiji, tako i Crnoj Gori, a otac joj je sve vreme bio vezan za bolnički krevet. Posete u Kliničkom centru su zabranjene zbog pandemije virusa korona, pa je bila sprečena da ga obilazi, ali je dan i noć bila na vezi sa lekarima i redovno pratila njegovo zdravstveno stanje.

Na sreću, Slobodan nije životno ugrožen, što je pevačici bilo najvažnije.

Mira i Slobodan Veličković ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike