Đole Đogani ne krije razočaranje kada je Lepa Brena u pitanju: Nije mi se ni javila!

27.10.2023

14:45

0

Veruje da je možda i ljuta, zbog jednog njegovog komentara

Đole Đogani ne krije razočaranje kada je Lepa Brena u pitanju: Nije mi se ni javila!
Lepa Brena, Đole Đogani - Copyright Pixabay ATAImages/A.A.

Denser Đole Đogani ne krije koliko je razočaran kada je pevačica Lepa Brena u pitanju. Kako je objasnio, na njegov poziv vezan za dokumentarac „Život i scena" nije se ni odazvala, dok on jeste kada se radio njen film.

– Brena je uvek imala distancu prema meni. Mislim da su se oni naljutili kad sam rekao da se nije pojavila nijedna velika zvezda, a to je bilo kada su u „Grandu" najveće zvezde bile Dado Polumenta, Boban Rajović, Olja Karleuša – nabrajao je Đole, prenose domaći mediji pisanje „Sveta", a on je potom dodao kako je materijal s Brenom iz svog dokumentarca, na kom se šest godina radilo, morao na kraju da iseče.

Lepa Brena, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Brena se nije ni javila. Ja sam zvao preko njenih menadžera, a ona nije čak ni odgovorila – rekao je on, koji je ipak pristao da odgovori na poziv pevačice i pojavi se u njenom dokumentarcu „Godine slatkog greha".

„Mislim da je bila čak i Slađa!"

Slađa i Đole Đogani, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Ona je radila dokumentarni film i pozvala 40-50 izvođača. Sve one koji su obeležili njenu karijeru i sa kojima je sarađivala. Ja sam se odazvao, mislim da je bila čak i Slađa što se tiče grupe „Đogani"... Kada sam je pitao da bude u mom filmu, odgovor nisam dobio, a mi smo u njenom projektu učestvovali – istakao je denser, koji se kasnije s Brenom svakako sretao, ali o ovome nikada nisu razgovarali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike