Dragana Mirković će krajem godine zapevati u Areni, a njeni stihovi su večeras obeležili to mesto: Neverovatan prizor sve oduševio! (FOTO)

26.10.2023

21:20

0

"Do poslednjeg daha, do večnosti same..."

Dragana Mirković će krajem godine zapevati u Areni, a njeni stihovi su večeras obeležili to mesto: Neverovatan prizor sve oduševio! (FOTO)
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Mirković će u beogradskoj Areni održati dva koncerta, 29. i 30. decembra, čime će započeti turneju pod nazivom "Do poslednjeg daha". No, večeras su se ovi stihovi već, na neki način, čuli na mestu gde će Dragana krajem godine zapevati publici.

Dragana Mirković, privatna arhiva
Stihovi Dragane Mirković u Areni na večitom derbiju

Naime, u Areni je odigran večiti derbi, u kom je košarkaški klub Partizan pobedio, a njihovi navijači su, očigledno, Draganini fanovi. To pokazuje i transparent koji su razvili na tribinama, na kome je pisalo "Do poslednjeg daha, do večnosti same", kako i glase stuhovi Draganine čuvene pesme.

Dragana se o ovom potezu navijača Partizana još uvek nije oglašavala, ali nema sumnje da će, kada bude videla, biti oduševljena njihovim potezom. 

ATAImages/ M.M.
Dragana Mirković

Pevačica će, inače, koncertima u Beogradu, ali i širom regiona, obeležiti 40 godina uspešne karijere, a nedavno je prvi put pokazala i kako izgleda njen dom u Beču, koji je napokon renoviran - čuveni dvorac Ebenfurt.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike