Suzana Jovanović objašnjava što se povukla sa scene! Otkrila i šta joj je muž Saša Popović na to rekao, pa poručila: Nije mi žao!

26.10.2023

09:25

0

Ovu je odluku sama donela, ali je imala punu podršku okoline

Suzana Jovanović objašnjava što se povukla sa scene! Otkrila i šta joj je muž Saša Popović na to rekao, pa poručila: Nije mi žao!
Suzana Jovanović - Copyright ATAImages/M. M.

Suzana Jovanović osvrnula se nedavno na pauzu na koju se odlučila u svojoj svakako blistavoj karijeri, pa je za javnost objasnila kako je odluku da se povuče donela sama, ali da je imala punu podršku okoline. Glavni u tome bio je njen suprug, Saša Popović, koji ju je najpre maksimlano razumeo što uopšte i razmišlja u tom pravcu.

Godina 1999, naime, za nju je bila baš radna pa, kada je ostala u drugom stanju, predah joj je i te kako prijao.

- Tada mi je Saša zajedno sa Stevom Simeunovićem uradio hit „Džabe care" i tu mi se posrećilo odmah da sam toliko radila, toliko sam bila premorena. Više nisam zanala ni u kojoj sam državi, ni gde pevam, za koga pevam – rekla je ona u emisiji „Grand Magazin“, a onda je ispričala i kako je Popović odreagovao pošto mu je saopštila svoju odluku.

„On to od mene nije tražio!"

Suzana Jovanović i Saša Popović, ATAImages/ A.A.
 

- Onda je došla trudnoća, rodila sam Aleksandru i tada sam se povukla. To Saša nije tražio od mene, ja sam tako odlučila, a on je kao i ja njemu uvek bio moja podrška. Rekao je tada: „Ljubavi, ako tako želiš, ti se povuci, posveti se deci, domu, a ja ću da radim". Tada smo stvarali „Grand" i njemu je trebala podrška, ali kada znate da vam je kod kuće sve u redu, onda vam nije teško - objasnila je, prenosi „Grand onlajn".

Iako je godinama harala estradom i važila za jednu od najvoljenijih pevačica, Suzana ističe da je mir koji ima u porodici nešto što je najviše čini srećnom.

- Nije mi žao zbog pauze, ja sam porodičan tip i ne mogu da pobegnem od svoje prirode. Volim porodicu, supruga, decu i ne želim da mi iko taj moj mir i tu oazu pokvari. Ja biram sada gde idem, s kim ću da se družim, šta ću da kažem i hvala Bogu da sam došla u tu situaciju – zaključila je Jovanovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike