Ovako izgleda stan Kaće i Gobelje od 400.000 evra: Moderno uređen, od pogleda zastaje dah, a tu je i veliki, zlatni luster (FOTO)

21.10.2023

21:31

0

Pevačica i fudbaler su svili svoje porodično gnezdo

Ovako izgleda stan Kaće i Gobelje od 400.000 evra: Moderno uređen, od pogleda zastaje dah, a tu je i veliki, zlatni luster (FOTO)
Katarina Grujić i Marko Gobeljić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić sa ćerkom Katjom žive u luksuznom stanu u elitnom naselju na Novom Beogradu. Oni su ga pazarili pre izvesnog vremena, a opremili su ga baš prema svom ukusu.

Pevačica je s vremena na vreme pokazivala neke prizore iz stana, koji izgleda veoma moderno, a posebnu pažnju privlači veliki, zlatni luster.

Kako se pisalo, pevačica i fudbaler su za ovaj stan dali 400.000 evra. Iako su oboje ličnosti sa ozbiljnim karijerama koje iziskuju česta putovanja, oni najviše vole vreme koje mogu da provedu u svom domu sa ćerkicom Katjom i zato su se potrudili da ovaj stan bude pravo porodično gnezdo.

Za opremanje nekretnine Kaća je angažovala tim stručnjaka kako bi sve bilo baš po njenoj meri i ukusu, a pastelne boje nameštaja ukrasila je zelenim detaljima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike