Jovana Ljubisavljević o udaji i porodici sa Srejovićem: "Nisam u vezi da bih traćila vreme"

20.10.2023

10:12

0

U budućnosti bi volela da se ostvari kao majka

Jovana Ljubisavljević o udaji i porodici sa Srejovićem: "Nisam u vezi da bih traćila vreme"
Jovana Ljubisavljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

BIvša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević Misica već duže vreme je u vezi sa Bogdanom Srejovićem, koji je pažnju javnosti privukao kao bivši dečko Cece Ražnatović. 

Misica i Srejović uživaju u zajedničkom životu, a ona je pronašla hobi u kuvanju. 

- Počela sam da kuvam, ne znam zašto me to ispunjava u poslednje vreme, ali volim da zavežem kosu u punđu, pustim muziku i počnem da spremam nešto... Dopada mi se, to mi bude najdraže, da ne pojedemo za jedan dan bilo bi mi mrsko da spremam. Ovako kada se najedemo slatko, ne moramo da idemo po restoranima i to me trenutno ispunjava. Možda mi je to sad neki hobi u stvari - priznala je Jovana.

Foto: 24sedam
Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević

Već uveliko se govori o njihovoj svadbi, ali se Jovana na to ne obazire. Venčanje i porodični život planira, ali još uvek ne želi o tome da govori. 

- Da, naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći prvo nama, a onda i svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - otkriva Jovana u emisiji "Lično sa". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike