Paris Hilton uslikana sa sinom Feniksom: Izdanje slavne bogatašice svi komentarišu! (FOTO)

19.10.2023 | 17:16

Autor: Nevena Mijušković

Otkako se porodila, sve više poslova odbija da bi bila sa naslednikom

Copyright Profimedia

Paris Hilton uslikana je sa svojim devetomesečnim sinom Feniksom ove nedelje u Njujorku, kojeg je dobila uz pomoć surogat majke sa suprugom Karterom Reumom.

Slavna Paris bila je u opuštenom izdanju, crnoj trenerci i s kačketom, dok je kosu vezala u punđu. 

Ovo njeno izdanje je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da su navikli da je viđaju tip-top sređenu. 

"Paris je prava majka", "Ko bi rekao da će joj neko biti važniji od nje same", "Ona sija i u trenerci" - samo su neki od komentara koji se mogu naći na društvenim mrežama. POGLEDAJ GALERIJU

Ona je nedavno izjavila da je uložila sve napore kako bi uspela da uskladi karijeru sa majčinstvom.

- Uvek stavljam Feniksa na prvo mesto i naučila sam kako da kažem "ne" - rekla je slavna milijarderka za "People", dodajući da joj je sin "sve što ima".

- Konstantno odbijam stvari, jer jednostavno želim da provedem što više vremena s njim i ne želim propustiti nijedan od tih posebnih trenutaka u njegovom životu.

Paris je prvobitno bila izuzetno tajanstvena u vezi svog deteta, čekajući mesec dana nakon objavljivanja vesti o rođenju da otkrije njegovo ime. Ona i Karter su čak krili rođenje deteta od svojih najbližih, sve dok se o tome nisu oglasili na društvenim mrežama.

Profimedia
Karter Reum i Paris Hilton

- Ceo moj život bio je previše javan. Nikada nisam imala ništa za sebe. Odlučili smo da ovu celu avanturu želimo da ostavimo samo za sebe - rekla je Paris.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam