Dobra je Breskvica! Sloba Radanović uputio komplimente koleginici

18.08.2021

14:05 >> 14:58

0

Pevač je otkrio da je prezadovoljan reakcijama publike na njegov novi album, pa otkrio koja pesma njegovih koleginica mu se najviše dopada

Dobra je Breskvica! Sloba Radanović uputio komplimente koleginici
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Pevač Sloba Radanović nedavno je imao promociju svog albuma prvenca, o čemu je portal 24sedam ranije pisao, a sada je otkrio koliko je zadovoljan i kakve su reakcije publike. Osim toga, on je nesebično priznao koja pesma njegovih kolega je po njegovom mišljenju pravi hit leta.

– Ponosan sam na svoj prvi album, puno mi je srce stvarno, otkad sam krenuo da se bavim pevanjem to je oduvek bio neki moj cilj i želja, tako da sam uspeo da ostvarim to – rekao je Radanović u emisiji „Ekskluzivno”.

Sloba Radanović, Foto: A.A./ATAImages

Kako Slobu često porede sa Sašom Matićem, on je priznao  da mu to i te kako imponuje i da je ponosan na to.

– Sale je jedan od naših najvećih zvezda, to mogu da shvatim samo kao kompliment. Dobar čovek, jedan od najboljih pevača, kompletna ličnost, ako me s njim porede, može samo da mi bude pohvala – kaže Radanović, pa otkriva kako izgleda njegov nastup:

ATAImages/ Antonio Ahel

– Ja sam jedan od retkih muških pevača koji dosta pevaju ženske pesme na nastupima, i mislim da se to sviđa ljudima. Gazde su dolazile da me pitaju da odradim njihov blok, ja nemam problem s tim. Ako je neka pesma dobra, pevam, čija god da je – priča on.

Pevač je i nesebično priznao koja mu se numera od njegovih kolega najviše dopada i koja je po njegovom mišljenju pravi hit leta. On je od svih pohvalio mladu pevačicu Anđelu Ignjatović Breskvicu i Anastasiju Ražnatović.

Anđela Ignjatović Breskvica, Printscreen/Instagram/ brrrreskvica

– Od novih pesma koje su izašle ovog leta… Breskvica mi je dobra. „Bon vojaž”. „Izvini”… Ta mi je isto dobra – otkriva Sloba u pomenutoj emisiji.

Anastasija Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike