Vojaž otkrio nepoznate detalje o novoj devojci: "Živi u Norveškoj, nije imala pojma ko sam ja"

06.10.2023

17:40

0

Njihova veza više nije tajna

Vojaž otkrio nepoznate detalje o novoj devojci: "Živi u Norveškoj, nije imala pojma ko sam ja"
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mihajlo Veruović Vojaž do skoro je krio svoj emotivni status, a kada se saznalo da je na ovom polju ispunjen, pokušao je da ostane tajanstven. 

Međutim, kako je njegova veza već neko vreme stabilna, Vojaž više nema šta da krije, te je sada otkrio i čime ga je izabranica osvojila.

- Devojka mi je u Norveškoj, živi u Oslu. Ovo je jako duga priča i jako je dugo muvanje trajalo. Mi smo se upoznali u Novom Sadu, preko zajedničkog prijatelja. Mnogo mi je bilo lepo, kada sam je upoznao, jer devojka nije uopšte imala dojam ko sam ja. Ona živi u Norveškoj, sluša njihovu muziku. Ono, od naših pevača čula je samo za Cecu. To mi je bilo mnogo zanimljivo jer sam konačno mogao da pričam sa nekim kao Mihailo. I kada god sam sa njom i sada, ja se osećam kao ja, kao običan Mihailo. Kod nje me je najviše privuklo to što je elokventna je i mnogo je pametna devojka. Nije uopšte ljubomorna i imam osećaj da mi veruje 100 posto - rekao je on u podkastu "Poster".

Do skoro su ga povezivali i sa Đinom Džinović, ali je on još jednom istako da je njihov odnos isključivo prijateljski. 

- Đina je jako lepa devojka, ja sam popularan dečko i mediji su hteli da nas spoje. To tako ide. Stvarno nikada ništa nismo imali, potpuno normalna i zdrava drugarska priča. Ja Đinu mnogo volim kao drugaricu, ali ne bih da se mešam u nešto u čemu se neko ne bi osetio prijatno, a to radim iz ljubavi prema njoj.

Podsetimo, Vojaž je dugo bio u vezi saAnđelom Ignjatović Breskvicom, a spekuliše se da nisu ostali u dobrim odnosima nakon raskida. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike