Đole i Vesna ipak nisu bili na slavlju kod Marka povodom rođenja Lunine i njegove ćerke: Procenili smo da nije bilo pametno da se okupljamo

06.10.2023

10:58

1

Pevačica je otkrila zašto su odustali od odlaska

Đole i Vesna ipak nisu bili na slavlju kod Marka povodom rođenja Lunine i njegove ćerke: Procenili smo da nije bilo pametno da se okupljamo
Đole i Vesna Đogani, Marko Miljković i Luna Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M. Pixabay

Luna Đogani se porodila pre dva dana i na svet donela drugu ćerku, a tim povodom je njen suprug Marko organizovao veliku feštu. Iako su Vesna i Đole Đogani bili pozvani, te istakli da će otići, to se nije desilo.

Vesna je sada otkrila zašto su ipak odlučili da ne odu na slavlje na koje ih je prvo pozvao Gagi, a potom i Marko.

Antonio Ahel/ATAImages
Đole i Vesna Đogani

- Marko nas je od srca pozvao, mi smo imali snimanje, ali smo posle toga procenili da možda ne bi bilo pametno da se u takvom momentu svi okupljamo zajedno. Bila je tetka, bio je i Gagi sa devojkom. Oni su se fenomenalno proveli, Đole i ja ćemo nekom drugom prilikom otići i ispoštovati sve one običaje kada je prinova u pitanju. Jedva čekamo da ih vidimo - priznala je ona, pa otkrila šta je Luni najteže palo tokom porođaja:

- Čula sam od tetke da je sve u najboljem redu, jedino joj je krivo što nije mogla da jede pre operacije i sad ovo posle, to joj je najteže palo. Ona se dobro oseća, to je najvažnije. Mi ćemo da se veselimo, slavimo i da se družimo nekom drugom prilikom - završila je Vesna za "Alo".

Instagram printscreen
Luna i Marko sa ćerkom Lanom

Podsetimo, Luna Đogani podelila je na svom Instagramu i prvu fotografiju sa bebom i Markom Miljkovićem.

- Ćao, ja sam Lana Miljković rođena sam 04.10.2023 u 09:00h! Naša Lana je u našim rukama i šta bih mogla više da poželim, samo zahvalnost Bogu na svemu što nam je pružio! Bićeš najvoljenija na svetu, i sigurna sam ćeš imati najbolju sestru na svetu! Fali nam naša prva buba - napisala je Luna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike