Ovo je Tomina ćerka iz prvog braka! Došla iz Holandije na otkrivanje spomenika njenom ocu: Moj sin je nasledio talenat od dede (VIDEO)

02.10.2023

14:05

0

Iznenađena je koliko spomenik realno izgleda

Ovo je Tomina ćerka iz prvog braka! Došla iz Holandije na otkrivanje spomenika njenom ocu: Moj sin je nasledio talenat od dede (VIDEO)
Žaklina Zdravković - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Toma Zdravković je preminuo pre 32 godine, a danas je u beogradskoj Skadarliji dobio spomenik. Otkrivanju istog prisustvovali su njegova udovica Gordana, ali i ćerka Žaklina, koji je dobio u prvom braku.

Ona je otkrila kako se oseća povodom otkrivanja spomenika, ali i priznala da dolazi u Beograd koliko joj to obaveze dozvoljavaju u Holandiji.

- To je metal, ali ima dušu. To mi se sviđa. Bila sam iznenađena, to je kip, ali nisam očekivala da je toliko realno. Osmeh, nos, zatvorene oči, to je pesma, čuješ muziku. Ja dolazim dva puta godišnje, koliko mogu. Probude mi se emocije kada dođem u Skadarliju, to je normalno - rekla je ona, pa se osvrnula na to da li je njen sin nasledio talenat od dede:

- On svira gitaru, ali sluša totalno drugu muziku. Ima 21. godinu, ali ne zanima ga da se bavi time. Što se tiče filma i cele te priče, nije trenutak da pričamo o tome, ovde smo da slavimo nešto drugo.

Podsetimo, Toma Zdravković se ženio četiri puta, a u braku sa Olgicom je dobio ćerku Žaklinu. Njih dvoje su se venčali 1963. godine, no brak im nije potrrajao. Ona danas živi u Holandiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike