Oglasila se Maja Marinković posle drame Mirze Hatića! Strašne slike ranjavanja kruže, a ovo su detalji njegove kriminalne prošlosti (FOTO)

19.09.2023

14:50

0

Tiktoker je pretrpeo povrede naročito desne noge

Oglasila se Maja Marinković posle drame Mirze Hatića! Strašne slike ranjavanja kruže, a ovo su detalji njegove kriminalne prošlosti (FOTO)
Maja Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mirza Hatić, tiktoker i opasni momak iz Bosne koji je jedno vreme bio i na robiji, ranjen je danas u Sarajevu. Sve se dogodilo na području Baščaršije, prenosi dalje „Avaz", gde je i došlo do pucnjave. Prema informacijama iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, incident se dogodio u ulici Bravadžiluk, gde je došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Mirza je pretrpeo povrede naročito desne noge.

Podsetimo, Hatić je jedno vreme bio povezivan sa nekadašnjom zadrugarkom Majom Marinković; nakon njenog raskida sa Bilalom Brajlovićem pisalo se da su njih dvoje i u vezi, a onda je na društvenim mrežama isplivala i jedna njihova zajednička fotografija.

Oglasivši se akonto najnovijih informacija vezanih za njega, Maja je naglasila kako ga u stvari i ne poznaje.

- Nisam upoznata šta se desilo. Ne poznajem čoveka, slikao se sa mnom jednom kada su se slikali mnogi ljudi u Sarajevu, ništa više od toga - kazala je starleta za „Kurir", ali ona nije i jedini rijaliti igrač s kojim je Mirza Hatić u prošlosti „imao posla".

Maja Marinković i Mirza Hatić, Instagram screenshot / hatic_official
 

Naime, izvesnom prilikom on se žestoko izvređao s Dalilom Dragojević. Tokom uživo prenosa na TikToku igrali su popularni meč, a kladili su se da onaj ko izgubi, mora da mjauče. Dalili se to na kraju nije dopalo, pa je pružala otpor.

Kriminalna prošlost

Mirza, koji je ranjen danas oko podneva, kako prenosi tamošnja štampa, najpre je bio krenuo sa lakšim kriminalnim radnjama, poput krađa, ali je bilo jasno da se tu neće zaustavljati. Govori se da je kao mlađi bio zlostavljan, te je odlučio da se osveti; pošto je ojačao, pucao je na svog suparnika, koji je tada pukom srećom preživeo pokušaj ubistva.

Kasnije se hvalio kako je on prvi u Sarajevu pucao iz automata, ali kako mu to nije donelo novac krenuo je sa iznudama, pa je ukrao čoveku torbicu sa 10.000 evra, prenose domaći mediji pisanje „Republike". Potom, javnosti je posebno postao poznat kada je pokušao da slomi krst iznad Sarajeva 2018. godine, o čemu se i dan-danas priča.

- Ako neko misli da sa dva metka može na mene, teško, treba vam 30 komada - poručio je oglasivši se pošto su mu sanirane povrede, na Instagramu.

Mirza Hatić, Instagram screenshot / hatic_official
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike