Majka Maše Memedović ludo se provela na ćerkinoj svadbi! Tek da vidite novu izabranicu mladinog poznatog oca kako je đuskala (FOTO)

17.09.2023

18:35

0

Čitav dan protekao im je svima u najlepšem raspoloženju

Majka Maše Memedović ludo se provela na ćerkinoj svadbi! Tek da vidite novu izabranicu mladinog poznatog oca kako je đuskala (FOTO)
Maša Memedović i Bogosav Apostolović - Copyright Instagram screenshot / masamemedovic

Maša Memedović i Bogosav Apostolović izgovorili su prethodnog dana jedno drugom sudbonosno „da" u crkvi, a potom nastavili veselje na otvorenom rame uz rame s najmilijima. Mladina majka Mirjana svakako je bila među najveselijima, a oglasivši se na društvenim mrežama - priznala je i kako je trema bila prisutna.

- Od trenutka kada postaneš majka, najvažnija ti je sreća tvoje dece. Jer njihova sreća je i tvoja. Juče je bio emotivan dan, možda najemotivniji. Ovo je trenutak iščekivanja da se pojavi moja lepotica u belom. Možda izgledam opušteno, ali verujte da nisam - poručila je ona uz nekoliko svojih fotografija na pomenutoj društvenoj mreži.

Mirjana Memedović, Instagram screenshot / mirjana_memedovic
 

Inače, nema ko je nije spazio tik uz naslednicu, još pošto je ona izlazila iz kuće. Ni u jednom trenutku nije skidala osmeh sa lica u uskoj, ciklama haljini.

Sa druge strane, Jovan Memedović fotografisan je u igri s novom izabranicom Snežanom, koja je takođe uživala u ovom porodičnom događaju, sudeći po njenim objavama. Ona se, prema pisanju „Informera", svojevremeno bavila fudbalom, a danas je vrlo uspešna u svetu marketinga i produkcije. S Jovanom već izvesno vreme živi u Beogradu, a s vremena na vreme i sarađuju na projektima.

- U, kakva žurka - prokomentarisala je ona, uz fotografiju provoda na Mašinoj svadbi.

Jovan Memedović sa Snežanom, Instagram screenshot / snez_stojkovic
 

Podsetimo, Maša i Bogosav u jednoj crkvi krunisali su svoju ljubav brakom. Memedovićeva ćerka se u jednom trenutku presvukla u drugu, kraću venčanicu pa nastavila provod s novopečenim suprugom. Svadbenu tortu na tri sprata isekli su dok su padale konfete, te i nazdravili sa svim zvanicama, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike