Ćerke Zdravka Čolića na pevačevom nastupu u prvom redu! Pevale uglas, on ih poljubio (FOTO)

21.08.2021

09:37 >> 09:52

0

Autor: D. Božović

Čola je nekoliko puta tokom nastupa gledao u pravcu gde su njegove naslednice, a u jednom trenutku im je prišao i poljubio ih, a ovaj emotivni porodični mome

Ćerke Zdravka Čolića na pevačevom nastupu u prvom redu! Pevale uglas, on ih poljubio (FOTO)
Copyright Zdravko Čolić ATAImages

Zdravko Čolić, pevač snažnog glasa sinoć je svojim nastupom u Budvi oduševio publiku, a ponajviše naslednice Unu i Laru koje su ga bodrile iz prvih redova.

Kao što to uvek i biva na njegovim koncertima, sve je bilo krcato, Čolini obožavatelji su pevali njegove hitove, a najjače se čuo glas njegovih ćerki, kojima se pevač nekoliko puta i osmehnuo i mahnuo im sa bine.

Ponosne na svog oca i Una i Lara su objavljivale snimke na kojima se čuje kako publika uglas peva dobro poznate hitove, ali najdirljiviji je bio momenat kada im je Čolić prišao, zagrlio i poljubio ih.

Zdravko Čolić, Printscreen Instagram/ccoliclaraa

Naime, naslednice su ga snimale dok je pevao čuvenu pesmu “Tebe čuvam za kraj”, a onda je usledio trenutak zbog kog su se mnogi raznežili.

Tata – napisala je mlađa naslednica uz emotikone srca i snimak na kom se čuje kako mu govore da ga vole.

Zdravko Čolić, Printscreen Instagram/ccoliclaraa

Poznato je da Zdravko svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, o njemu svi imaju samo reči hvale kako za pevača, a tako i za čoveka, prijatelja i oca.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike