Udvaraju mi se i stariji i mlađi! Bekuta šokirala izjavom o udaji, pa otkrila kako Mrka reaguje na udvarače

21.08.2021

13:29

0

Autor: D. Božović

Ana govori da između nje i Mrke vlada veliko poverenje, ali da ni posle 10 godina braka ne planira da se venčaju

Udvaraju mi se i stariji i mlađi! Bekuta šokirala izjavom o udaji, pa otkrila kako Mrka reaguje na udvarače
Copyright Ana Bekuta, Foto: A.A./ ATAImages

Pevačica Ana Bekuta uživa u vezi sa emotivnim partnerom Milutinom Mrkonjićem. O braku sa bivšim ministrom i ne razmišlja iako su zajedno već punu deceniju.

– Nisam luda. Hoću da budem slobodna – ističe ona.

Kako kaže uvek je vedra i staložena, a za njen mir je delom zaslužan i Mrkonjić. Recept za njihov savršen odnos ne postoji, a kako kaže među partnerima je najbitnije poverenje.

Ana Bekuta ATAImages/Stefan Tomašević

– Ne, nikada ne proveravamo jedno drugo. Poverenje je u našoj vezi prisutno od samog starta – kaže pevačica, pa otkriva da li ima udvarača:

– Da, udvaraju mi se i mlađi i stariji muškarci. Drago mi je zbog toga, prija mi. Mrki ne smetaju moji udvarači.

S obzirom na to da se muzičko takmičenje „Zvezda Granda” nastavlja u septembru, pevačica se raduje susretu sa kolegama, a sada je otkrila da li se čuje sa Sašom Popovićem i da li ju je pozvao u Opatiju.

Saša Popović ATAImages/Antonio Ahel

– Nisam, još uvek je u Opatiji. Razgovarali smo pre tri dana i u septembru se svi sastajemo. Mene nije zvao tamo, ne znam zašto.

Iako je gotovo postao trend da pevači ulažu u nekretnine, Bekuta ne planira neku sličnu investiciju i zadovoljna je onime što ima.

Budući da na javnoj sceni traje više od tri decenije i da važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda, ona otkriva da li među svojim mlađim koleginicama vidi svoju naslednicu.

Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

– Svi su na početku, vreme će pokazati ko će preživeti, ko će snimiti dobre pesme. Ne možemo da poredimo vreme u kojem sam ja gradila karijeru i ovo sada. Ljudi ne snimaju albume, snime pesmu ili dve. Ako držiš do sebe i želiš ozbiljno da se baviš pevanjem, moraš da snimaš albume – ispričala je Bekuta u intervjuu za Alo.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike