Nika pokazala povrede, presudu, pa spomenula i Arsine roditelje! Zbog trauma na lekovima za spavanje i smirenje: Treba da ćutim?! (VIDEO)

09.09.2023

18:55

0

Tiktokerka poručuje da „pravda jeste spora, ali dostižna"

Nika pokazala povrede, presudu, pa spomenula i Arsine roditelje! Zbog trauma na lekovima za spavanje i smirenje: Treba da ćutim?! (VIDEO)
Nika Ilčić - Copyright Youtube screenshot / xfabniksx, Nika Ilčić

Nika Ilčić otvorila je dušu pa progovorila o drami koju je doživela od bivšeg dečka, influensera Marka Arsenijevića - u jeku sumnji vezanih za njene optužbe da ju je Arsa fizički napao. On je, podsetimo, pre nekoliko meseci bio i priveden zbog navoda da joj naneo izvesne povrede.

U snimku na svom jutjubu ona ih je sve pokazala, priložila i snimak nastao tog, za nju i dalje, strašnog dana, kao i presudu, te dokaz da sada pati od PTSP-a, te da je na lekovima kako za smirenje, tako i spavanje, ali i antidepresivima.  

U videu pod nazivom „Pravda je spora, ali dostižna" Nika objašnjava čime ga je ona, navodno, isprovocirala na takav korak, da bi u jednom trenutku spomenula i njegove roditelje, te poruku majke influensera „da ona ovo nije zaslužila".

Marko Arsenijević Arsa, Instagram screenshot / arsaovde
 

- Ja jesam? Treba da ćutim? Neću da trpim klevetanje... - prokomentarisala je Ilčićeva, istakavši kako ona u tom trenutku nije bila ta koja je sve i plasirala u javnost.

Tek pošto se požalila nadležnima, potvrdila je pojedine naslove, ali ni tad nije davala prostora za posebno „kopanje po svemu, jer je Arsu još uvek veoma volela".

I do dana kada je, kao po tvrdnjama, pretučena, Nika i Arsa dosta su se svađali i „veza im je bila u alarmantnom stanju".

- Svađali smo se oko para... Insistirala sam na tome da iduću uplatu potroši na naše kirije... - detaljisala je ona, koja je tik pred okršaj imala u planu da uveče otputuje za Zagreb, zbog daljeg saniranja povrede koju joj je tadašnji bivši naneo nekoliko nedelja unazad.  

- ...Stavila sam kofer na kauč, što ga je isprovociralo, iznervirao, jer je uperio osvetljenje na isti želeći tamo da snima. Tad je eksaliralo - kazala je o Arsi Nika, dodajući da je „to taj neki razlog, ta provokacija koju su mnogi tražili onlajn".

Arsa sa Nikom, Instagram printscreen/arsaovde
 

- ...Ja sam u jednom momentu uspela da uzmem telefon kako bi snimila ono što se desilo, da bih imala dokaz, ali se on domogao telefona i uspeo je da izbriše. On je priznao krivicu, ne znam što ljudi i dalje sumnjaju, kad postoji papir gde on priznaje da je kriv - komentarisala je dalje.

- Ko bi priznao nešto što nije uradio, a stavlja ti pečat do kraja života da si nasilnik? - pitala se ona, koja bi, da je na njegovom mestu, insistirala na svojoj nevinosti i ležala bi, kaže u zatvoru, sve dok se ista i ne dokaže.

Još detalja njene šok ispovesti, kao i brojne tiktokerkine dokaze, možete pogledati u sledećem videu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike