Tiktoker Arsa ponovo na meti optužbi: Bivša koja ga je prijavila za nasilje tvrdi da je ucenjuje eksplicitnim fotografijama i snimcima

03.06.2023

11:57

0

Ona se javno oglasila u videu i otkrila kroz kakvu torturu, navodno, prolazi od svog bivšeg dečka

Tiktoker Arsa ponovo na meti optužbi: Bivša koja ga je prijavila za nasilje tvrdi da je ucenjuje eksplicitnim fotografijama i snimcima
Nika Ilčić i Marko Arsenijević - Copyright Instagram printscreen/nikailcic

Tiktokera Nina Ilčić, koja je optužila Marka Arsenijevića Arsu, svog, sada bivšeg, dečka za nasilje, oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da, navodno, iako mu je zabranjena komunikacija sa njom, on je ucenjuje.

Nika je, naime, snimila video i ispričala da je bivši dečko, na društvenim mrežama poznatiji kao "arsaovde", navodno ucenjuje da će objaviti njene eksplicitne fotografije i snimke na kojima koristi nedozvoljene supstance.

Instagram printscreen/arsaovde
Arsa i Nika dok su bili u vezi

- Nisam mislila da će moje prvo obraćanje biti ovakvog tipa kakvog će biti, mislila sam da neću morati da se oglašavam ponovo, ali tako je - kako je. Iskreno jako mi je teško da pričam o ovome i da proživljavam sve ispočetka, pogotovu što sma pretrpla i preživela dovoljno psihičkog i fizičkog nasilja. Koji je razlog mog izlaganja? Uprkos zabrani prilaska i kazni, dobijam razne pretnje i ucene sa nekoliko različitih strana što je krivično delo za koje će isti odgovarati. Niko drugi pa samim tim ni ja nismo prinuđeni da pazimo na to kako se oglašavamo na društvenim mrežama kako moje privatne fotografije ne bi izašle u javnost. Moje mentalno zdravlje mi je na prvom mestu i smatram da su stvari s kojima me ucenjuju ozbiljne, i iskreno biće mi lakše ako ih čujete od mene - ispičala je Nika Ilčić i nastavila.

- Za početak imamo moje slike i videe na kojima nisam bila obučena, jer su bili namenjeni mom bivšem dečku i našem privatnom četu. Do sada je praksa bila da su bivši nažalost skloni deljenju takvog sadržaja, iz osvete valjda... Samim tim mogu zaključiti da me čeka ista sudbina, druga stvar su slike i videei koji su nastali prošle godine kada smo bili sa njegovim društvom na odmoru na Ibici, mislim pretpostavljate u kom smeru idem, a onima kojima nije jasno nismo doneli najpametnije odluke i koketirali smo sa supstancama koje su nažalost previše dostupne svima. Sramim se iskreno ovog mog postupka, i glupa sam i neodgovorna... Posledice mojih postupaka su se manifestovale u obliku materijala kojim me danas neko ucenjuje - nastavila je ona u svojoj objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ilcic (@nikailcic)

 

Podsetimo, poznati tiktoker Marko Arsenijević, poznatiji kao Arsa ovde, osuđen je krajem maja u Osnovnom sudu u Staroj Pazovi zbog krivičnog dela nasilje u porodici, koje je vršio prema vanbračnoj partnerki Niki Ilčić.

Arsenijević je pred sudijom priznao krivično delo i osuđen je na uslovnu kaznu sa zabranom prilaska i komunikacije sa žrtvom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike