Sergej Trifunović ponovo kažnjen u Splitu! Nekoliko sati pošto je napustio sud, zaustavila ga hrvatska policija

09.09.2023

15:10

1

Napravio isti prestup, bez pardona

Sergej Trifunović ponovo kažnjen u Splitu! Nekoliko sati pošto je napustio sud, zaustavila ga hrvatska policija
Sergej Trifunović - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Sergej Trifunović još jednom je kažnjen i to novčanom kaznom od 200 evra, pošto je pred Opšinskim prekršajnim sudom u Splitu prethodno dobio kaznu od 500 evra zbog držanja psa bez nadzora i vređanja policijskih službenika.

Samo nekoliko sati pošto je izašao iz sudnice Trifunović je izveo svog nemačkog ovčara u šetnju u subotu oko 12.55 sati, piše „Slobodna Dalmacija". Policija i komunalna služba su ga zatekle, dok je njegov ljubimac slobodno šetao Bosanskom ulicom u samom centru grada i bez povodca, te zaštitne korpe.

Onda, izrečena mu je kazna od 200 evra u vidu prekršajnog naloga, a kako je Trifunović platio kaznu odmah, naplaćeno mu je samo dve trećine kazne, odnosno 133 evra.

Naime, ako pas šeta bez povodca, mora imati zaštitnu korpu, a ako je na povodcu, tada ne mora. Nemački ovčar je kategorija psa koji se tretira kao životinja koja može ugroziti ljude, prema daljim napisima.

- Ovde Trifunović više ne može reći da nije video nikakav znak o zabrani šetanja psa bez povodca i korpe kao što je govorio nakon incidenta na Kašteletu, kada je pas trčao među kupačima više do dvadeset minuta, niti o „ludakinji“ koja ga je prijavila - navodi se za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike