Al Paćino raskinuo sa 54 godine mlađom brinetom! Isplivali dokumenti: Nur traži nekoliko stvari oko starateljstva

07.09.2023

11:17

0

Glumac je najpre tražio DNK test, a onda priznao dete

Al Paćino raskinuo sa 54 godine mlađom brinetom! Isplivali dokumenti: Nur traži nekoliko stvari oko starateljstva
Nur Alfala i Al Paćino - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Al Paćino pre tri meseca postao je otac u 83. godini sa partnerkom Nur Alfalom (29), a strani mediji prenose da je njihova ljubav prekinuta.

Par je dobio sina, a Nur je sada podnela i zahtev za starateljstvo, tražeći potpuno fizičko starateljstvo koje uključuje povremene posete slavnog glumca u "razumnoj" meri.

Kako prenosi "The Blast", koji je dobio uvid u pravnu dokumentaciju, Alfala je sudu rekla da je spremna da Alu dodeli zajedničko pravno starateljstvo nad njihovim sinom, što bi mu dalo pravo da se izjasni o pitanjima za obrazovanje, veru, lečenje i još mnogo toga. Ona je sudu predala i dokument, koji je potpisao i svedok, a kojim Paćino priznaje očinstvo deteta.

Profimedia
Nur Alfala

 

Nur je u sudskim dokumentima navela i da traži da glumac plati troškove njenog advokata ili bilo koje druge troškove vezane za slučaj, ali nije navela konkretan iznos koji traži za alimentaciju.

Podsetimo, glumac i mlada brineta bili su zajedno od aprila 2022, a par je na opšte iznenađenje javnosti dobio dete 6. juna ove godine. Vest je bila toliko neverovatna, da je u početku čak i sam Paćino sumnjao da je dete zaista njegovo. On je zbog toga tražio da se očinstvo potvrdi DNK testom.

Profimedia
Al Paćino

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike