Muž Jovane Jeremić pružio voditeljki podršku nakon prelaska na TV Pink: Daj svima domaći zadatak

22.08.2021

14:27 >> 15:41

0

Voditeljka je dobila brojne poruke podrške za prelazak u novu medijsku kuću, a jedna od najvažnijih jeste od njenog životnog saputnika

Muž Jovane Jeremić pružio voditeljki podršku nakon prelaska na TV Pink: Daj svima domaći zadatak
Copyright Jovana Jeremić, A.A/ ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić donela je odluku da nakon odlaska sa televizije Hepi, svoju karijeru nastavi na televiziji Pink, kako je ekskluzivno saznao poral 24sedam.

Danas, kada je zvanično i objavljeno da će Jeremićeva biti deo ružičaste televizije, njen suprug Vojislav Milošević joj je uputio reči podrške putem društvene mreže Instagram.

Jovana Jeremić, Printscreen Instagram/jovanajeremicmilosevic

– Daj svima domaći zadatak, ni malo lak, nisi ti kriva što si mrak. Jovana, rekoh tada, ponoviću i sada da samo najbolji idu napred. Znam da si čvrsto vezana, jer je let TV Pinkom započeo. Srećno! – napisao je Voja na Instagram storiju, a na ovim rečima se voditeljka i zahvalila.

Inače, Jovana je otkrila šta njenu publiku očekuje u narednom periodu i tom prilikom istakla da će ona uvek biti glas naroda.

Jovana Jeremić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Posle moje kraće medijske pauze i odluke da se posvetim majčinstvu, do saradnje sa Pinkom je došlo na jedan potpuno neobičan, neobjašnjiv, a vrlo realan način. U prostoriji sam se našla sa dva čoveka, dva Željka Mitrovića, jedan je bio obučen u odelo, pravi biznismen sa konkretnim predlozima i ponudom koja se ne odbija, a drugi je bio neki dečak, nosio je skejt i starke, i bio je vrlo vedrog duha, otvoren i kreativan. Oni su bili blizanci, neki trik je bio u pitanju, ne znam kakav, ali sam sigurna da ih je bilo dvojica. Znam da mi niko neće verovati, ali na to i ova dvojica Željka Mitrovića računaju, došli su sa vizijom koju sam ja odmah prihvatila, jer zajedno čine lice i naličje pobedničke zlatne medalje. Sa druge strane, i ja sam drugačija, žena koja ruši i stvara predrasude u Srbiji i regionu. Energije su se prepoznale i došlo je vreme da se informativni program radi na malo eksplicitniji način sa više životnosti, gde će se čuti glas naroda. Novo vikend jutro na Pinku će od 28. avgusta biti mesto gde će se govoriti o temema o kojima se na drugim mestima ćuti. Novo vikend jutro biće servis građana Srbije, gde će obični ljudi moći da budu deo programa. Krasiće ga još i goruće političke teme u zemlji i regionu, ali i sve društvene afere biće meta naše obrade. Spremite se – rekla je Jovaana i otkrila kakve ima ambicije.

Jovana Jeremić ATAImages/Antonio Ahel

– Od mene se očekuje dosta, takav je moj život, i u školi su očekivali od mene, i na poslu. Ambicije su suštinski proste: Biti najbolja verzija sebe i opravdati poverenje naroda, biti glasnogovornik i PR naroda. To je ono što je moj cilj, i biti potpuno drugačiji. Ovo će biti sve, samo neće biti običan jutarnji program – objasnila je Jeremićeva.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike