Pavlovićeva iskreno o duetu sa Sašom Matićem, pa izvesnoj svađi s „Hurricane": Nisu tu devojke ništa krive!

22.08.2021

19:26

0

Pevačica uveliko ubira plodove saradnje s kolegom, jer je duet postao pravi letnji hit

Pavlovićeva iskreno o duetu sa Sašom Matićem, pa izvesnoj svađi s „Hurricane": Nisu tu devojke ništa krive!
Copyright Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Milica Pavlović nedavno je izbacila duetsku „Oko moje”, koju je otpevala zajedno sa Sašom Matićem, ali istorija nastanka ove pesme je duga. Takođe, ne samo što mnogi misle da nije pravi trenutak za izdavanje pesama zbog pandemije, već su i nastupi, ipak, pod znakom pitanja.

– Iskrena da budem, šta je danas pametno? Ko može da vam da taj recept i da vas usmeri, taj zaista treba da dobije Nobelovu nagradu, što se mene lično tiče. Sale Matić i ja smo imali tu poteškoću da nismo znali šta da radimo sa pesmom koja je zaista velika, od prvog takta se to čuje i nama taj fenomenalan, moderan i vanvremennski spot stoji godinu i nešto dana. Na nivou zadatka smo pristupili tom projektu zvani duet, sa jedne strane izbacili bismo je sutra ujutru, a sa druge razmišljamo da li treba ili ne – počela je u razgovoru za „Blic” Pavlovićeva, koja trenutno i te kako ubira plodove ove saradnje, kako je pesma brzo postala veliki hit.

Pročitajte još:

– Ne kalkulišemo, ali opet želimo da ta pesma zaista udahne vazduha kako treba, da dođe do srca publike na pravi način i da je zavole kako smo mi i naši saradnici. Prijatelji naši su već naučili pesmu pošto je pevamo privatno, kada se nađemo sa njima. I te kako imam dosta pesama, pripremam svašta nešto za album, ali stalno sam u različitom raspoloženju da ni sama ne znam kako stilski da ga posložim – objasnila je pevačica, koja inače radi više poslova u isto vreme, što vezano za pevanje, glumu, pa i dizajnerski.

Iz tog razloga i ne čudi što sebe često naziva „krvavim radnikom”.

– Ja to sebi govorim stalno! Bavila sam se glumom u tom vakuum periodu u kom smo se svi susreli sa kovidom i celim haosom koji je izazvao. Imam zaista dobre, vredne, radne i poštene prijatelje oko sebe koji stalno i kada ja možda odustanem od neke svoje zamisli, dođu i kažu mi: „Jesi ti normalna, pa ti sve možeš!” Nabroje mi šta sam sve uradila i šta ću tek uraditi, kažu: „Vidiš li gde si bila tad, gde si sad?” Stalno nekako jedni druge podržavamo i tako idemo napred – objašnjava pevačica, koja se nikad nije stidela što je u prestonicu stigla sa sela.

Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

– Pa kud ćeš veće sreće i primera. Ja, dete sa sela danas glumim, pevam, zaštitno sam lice brendova, dizajniram garderobu, mogu sve, e to je poruka! Možeš sve! Ponosna sam. Bitna je ta podloga i da čovek ne dozvoli da ga neko iskvari – ističe ona, pa dodaje kako je stroga šefica, ali da je to postigla tako što je svojim primerom pokazala kako se šta postiže.

„Hurricane” devojke nisu ništa krive!

Upitana o tome što mnogi komentarišu kako je devojke iz sastava „Hurricane” ne taguju kada nose modele iz njene kolekcije, te kako su navodno i u svađi zbog toga, Milica je ispričala kako trenutno stvari stoje.

,,Hurricane” Antonio Ahel/ATAImages

– To je bila goruća tema u firmi Biljane Tipsarević i mene, ali Biljana je imala sreću da je otišla na put. Sačekaj da se vrati ona i verujem da ću i te kako imati štošta zanimljivo da kažem. Tu devojke nisu ništa krive, znam da me vole, kao i ja njih. Zaista sam ih bezuslovno podržavala na „Evroviziji”, generalno ih mnogo volim. Prošle godine su bile gošće na mom rođendanu, ali ovo je tema za zaposlene u mojoj firmi i sigurna sam da me sa nestrpljenjem očekuju – zaključila je pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike