Desingerica je još u detinjstvu bio problematičan: Šetao usisivač kao kućnog ljubimca, devojčice su ludele za njim

02.09.2023 | 09:56

Autor: Nemanja Vujčić

Znao je i da uništava školsku imovinu, ali je bio dobar sportista

Copyright Printscreen Informer TV

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatija kao Desingerica, poslednjih nedelja zbog svog ponašanja na nastupima privlači veliku pažnju javnosti.

On je, inače, samo godinu dana deo estrade, a svojim bahatim ponašanjem na nastupima uspeo je da postane popularniji od mnogih izvođača koji su duže od njega na javnoj sceni.

Ipak, o njegovom privatnom životu se ne zna mnogo, a kako prenose mediji, njega su u OŠ "20. oktobar" svi znali po prezimenu, a devojčice su ludele za njim, zbog čega je ulazio iz veze u vezu i često menjao devojke.

TikTok screenshot / dragomirdespic_design
Desingerica

Kako je i sam priznao, bio je problematičan đak i žvrljao je po zidovima škole, zbog čega je upadao u probleme.

U rancu je često nosio šrafilicu, kako bi popravljao školske stolove i stolice, a u jednom sastavu na pismenom zadatku iz srpskog jezika, pisao je o tome kako je usisivač šetao napolju kao kućnog ljubimca, piše "Telegraf".

ATAImages/M. P.
Desingerica

- Bomba! Svašta sam radio, bio sam nemiran, šarao sam celu školu, pravio sam s**nja... Bio sam problematičan, iskreno, ali devojčice su ludele za mnom. Nisam baš bio nešto miran, ali sam bio dobar košarkaš, uvek sam se trudio u sportu - ispričao je Despić.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam