Priveden Dragan Bjelogrlić!

23.08.2021

06:00 >> 07:19

0

Glumac je u niškoj policiji

Priveden Dragan Bjelogrlić!
Copyright Dragan Bjelogrlić / ATA Images /Stefan Tomasević

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko četiri sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

– Bjelogrlić se zaleteo i udarao u glavu Antonijevića – tvrdi izvor za beogradske medije. Antonijević na licu ima vidljive povrede, pišu mediji.

Pročitajte još

Bjelogrlić je u niškoj policiji, gde čeka da da izjavu.

Za agenciju Tanjug u niškoj policiji su rekli da je rano jutros prijavljen fizički sukob između dve osobe u hotelu Ambasador posle čega je policija je odmah izašla i preduzela aktivnosti u cilju rasvetljavanja ovog incidenta.

Policija za sada ne otkriva identitet učenika u sukobu i ukazuje da je o svemu obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje će doneti odluku o daljem postupanju.

Povodom ovog incidenta se oglasio i Gaga Antonijević koji je potvrdio da mu je Bjelogrlić prišao sa leđa.

ATAImages / Antonio Ahel

-Sedeo je sa Katrinom Radivojević, bio je pijan – istakao je Antonijević.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film “Jesen samuraja”.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike