Gaga Antonijević sav u podlivima uživo u emisiji: Čime sam zaslužio da me neko bije? (FOTO)

24.08.2021

19:02 >> 05:23

0

Poznati reditelj govorio je o incidentu koji se dogodio rano jutros u Nišu, o kom danas bruji ceo region

Gaga Antonijević sav u podlivima uživo u emisiji: Čime sam zaslužio da me neko bije? (FOTO)
Copyright Predrag Gaga Antonijević, TV Pink Printscreen

Tokom ranih jutarnjih časova u hotelu u Nišu došlo je do incidenta, kada je glumac i producent Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i tom prilikom mu zadao nekoliko udaraca u glavu.

Bjelogrliću je zbog ovog čina određeno zadržavanje u policiji do 48 sati, nakon saslušanja. On je policijskim vozilom prebačen u pritvorsku jedinicu u pratnji svog advokata, koji je rekao da će se saslušanje u Tužilaštvu održati sutra, kada će i biti data zvanična izjava.

Dragan Bjelogrlić, M. M./ATAImages

pročitajte još

Reditelj Gaga Antonijević gostovao je na TV Pink, gde se pojavio sa podlivima na licu, a tom prilikom izjavio je da nije imao nikakav vizuelni niti verbalni kontakt sa Bjelogrlićem.

Predrag Gaga Antonijević, TV Pink Printscreen

– Sve te priče o tome da sam ja njega provocirao je izmislio u policiji na saslušanju da bi opravdao ono što je uradio. Apsolutno nikakav kontakt nismo imali. Kada se vrati kamera dva, tri sata unazad jasno se vidi da sedimo ja iza jednog, on iza drugog ugla, nikakve komunikacije nije bilo. Kada sam krenuo da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao belu majicu, a ona belu košulju i direktno sam popio pesnicu bez ijedne reči. Nisam mogao da ustanem jer to bio nizak i mek kauč, bio sam kao vreća za udaranje. On je potpuno razularen udarao po meni koliko je stigao. Iznenađen sam reakcijama. Šta sam ja to uradio da zaslužujem batine? Čime sam zaslužio da me neko bije? Danas da me bije, sutra da me strelja – naveo je Antonijević, te kazao da postoji više mogućih povoda za napad:

– Ima jedna situacija gde sam ja izneo dokumentaciju javno da je on nudio mito meni, napismeno šta je slao i tu je razlog ogromne mržnje. Drugi je Dara iz Jasenovca, bio je vrlo glasan i vrlo organizovao ljude i kolege protiv filma, nije mu se dopala cela propozicija – kazao je Antonijević.

Predrag Gaga Antonijević, TV Pink Printscreen

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike