Kortni Koks, kao i Monika u „Prijateljima", ima kod kuće „sobu za haos"! Kad su je raskrinkali, glumica vrištala (FOTO/VIDEO)

21.08.2023 | 18:20

Autor: Milica Gudžulić

Zahtevala je i da se obrišu dokazi, ali to joj nije „upalilo"

Copyright Profimedia

Kortni Koks nedavno se oglasila na svom Instagramu sa željom da svojim „foloverima" pokaže trpezariju. Međutim, čovek iza kamere imao je drugi plan.

Naime, glumica baš kao i Monika iz „Prijatelja" (uloga zbog koje je ceo svet zna), ima „tajnu sobu za haos" u svojoj kući, a prema njenoj reakciji, nije joj baš bilo pravo što je to dokumentovano. Možda je u pitanju bila samo gluma, ali ona je i vrisnula pošto je kamera zašla baš tamo pa i zahtevala da se dokazi obrišu.

 

 

Ta joj želja, međutim, nije bila ispunjena - jer je čak i njenom prijatelju kom je u stvari bila poverena uloga snimatelja bilo simpatično to što je, naizgled, iznenada pronašao veliku sličnost između Monike i Kortni.

Podsetimo, u seriji „Prijatelji", čitava jedna epizoda bila je posvećena Monikinoj tajnoj i neurednoj sobi. Čendler (Metju Peri) nema šta nije probao samo da je otvori, a Džoi (Met Leblank) čak je i posumnjao da tamo krije svog bivšeg izabranika, doktora Ričarda Burka (Tom Selek).

Monikina „tajna neuredna soba", Printscreen ,,Prijatelji"
 

Kada je napokon otvorio vrata, Bing nije mogao a da joj se i u lice ne nasmeje.

- Pa ti si neuredna... - prokomentarisao je bio, dok se Monika gotovo znojila od muke.

 

 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam