Prva izjava Bjelogrlića nakon što je saslušan: Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije! (FOTO)

24.08.2021

11:57 >> 13:27

0

Draganu je ukinut pritvor posle tri sata saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, saznaje 24sedam

Prva izjava Bjelogrlića nakon što je saslušan: Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije! (FOTO)
Copyright Dragan Bjelogrlić ATAImages/Radule Perišić

Glumcu Draganu Bjelogrliću ukinut je pritvor posle tri sata saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, saznaje 24sedam. On je pušten da se brani sa slobode.

Odmah po saslušanju, izjavio je kako mu je „žao što je naseo na provokacije” i što je „ovo bacilo senku na dva bitna događaja” koja su bila u ovom gradu.

Pročitajte još:

– Pre svega bih izrazio zahvalnost policajcima Niša. Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad i shvatio sam da je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Ja im zahvaljujem što su bili profesionalni, zahvaljujem Tužilaštvu zato što nisu podlegli pritiscima, što su profesionalno i ljudski uradili ovaj posao. Što su mi dali mogućnost da objasnim šta se zaista desilo. Žao mi je što sam naseo na provokacije, grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam ja imao dve veličanstvene premijere. Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem te njegove grozne provokacije i što sam dozvolio da ovo baci senku na dva bitna događaja što su bila u Nišu. Žao mi je što sam to i uradio. Toliko – zaključio je Bjela.

24sedam/Maja Kostić

Dragan Bjelogrlić ATAImages/Radule Perišić

Saslušanje glumca i reditelja počelo je oko 10 sati ujutru, povodom sumnji da je u ponedeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Gagu Antonijevića u niškom hotelu „Ambasador”.

Posle saslušanja, inače, njegov advokat Milan Petrović kratko je rekao da Bjelogrlić nije bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci te večeri.

Dragan Bjelogrlić 24sedam/Maja Kostić

Dragan Bjelogrlić 24sedam/Maja Kostić

Dragan Bjelogrlić 24sedam/Maja Kostić

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike